Bildet er tatt på signal hill i cape town.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-06 23:05:09
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJustert curves
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291003} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Svend Wiig L.
Hei Cato!

Se her ja!

Her har du et spennende motiv som fenger betrakter!
Menneske og ''hovedtreet'' er motivet sammen med den diagonale linjen, ved hjelp av tåken!
Det skaper en dynamikk og en nysjerrighet!
Videre, et et godt bilde, gjør tanker; hva kan gjøres bedre!??
Hva med å kutte noe på ve. side!? Den lille busken stjeler endel oppmeksomhet og villet gjort bildet mer rentdyrket og estetisk!!?

Ja, bilder i ''tåka'' gjør motivet mer synlig!!
Mao: Veldig bra!!

Mvh Svend

Olav L.
Nydelig bilde, og herlig med 'duken' som har krøpet ned fra Table Mountain og lagt seg rundt Signal Hill. Et annerledes bilde fra Kappstaden. Og svært vakkert. Bra jobba!
Stig Børre E.
Spennende bilde - hva er rett og hva er skjevt...?
Damen er i vater, mens landskapet ser ut til å renne ut av bildet.
Fin kommbinasjon av diagonal og midtstilling. Tåken bidrar til stemning. Tror jeg ville kuttet litt inn på sidene, ikke mye. Bra Cato.

StigB
Avsluttet .
Hei,

Dette var stilig. Tøft hvordan tåket markerer seg og hun skal forsvinne i det. Skummelt....Enig med Svend Wiig angående busken. Ellers veldig bra.

Mvh

Wilko
Yngve Sem P.
Under duken, ja. Synes dette er spennende, artige perspektiver rundt skrått og rett. De nakne trærne i tåka tilfører ekstra mystikk, og er viktige for standarden. Finfin komposisjon med den rene todelingen, men jeg støtter Stigs forslag om kutt på sidene, gjerne til kvadratisk format.
Ivar B.
Komposisjonen er flott med kryssende linjer diagonalt og innover i bildet. Stemningen er fin. Liker at du har såpass med luft rudt personen. Bildet med tåke og rommet rundt personen gir en følelse av ensomhet og tomhet. Fine toner og kontrastforhold. Funger nok i kvadrat også, men synes absolutt det funger bra slik det er presantert. Mvh ivar.
Cato R.
Hei og takk for alle tilbake meldinger.

Svend, Stib b og Wilko: Enig i henhold til kuttinga mest på grunn av busken på venstre side (ike at jeg egentlig har tenkt på den. Men for å holde linjene så man også klippe på høyre og topp og bunn. Funker det:)

Olav: Ikke noe er som å se duken bli bredt over seg fra vest:) må vurdere å kalle det et laken for det var tjukt, 10m sikt.

Yngve: Prøvde et kvadratisk format i begynnelsen for å se hvordan det ble, jeg synes mye av linjene forsvant og ble derfor glad for at jeg ikke har et h3d:) Skal se om jeg får postet en kvadratisk versjon i løpet av kvelden så kan du se ha du synes.


Takk for råd og observasjoner, de er alltid til stor nytte.

Mvh

Cato
Yngve Sem P.
Hei igjen, Cato. Hyggelig at du laget et kvadrat. Jeg synes informasjonen og stemningen ble enda bedre nå. En sterkere følelse av stillhet og mystikk. Ramma er også kledelig. Bra gjort !
Avsluttet .
Hei

#2 liker jeg veldig. HUn har ikke noe valg enn å gå inn i ....ja hvem vet=)

Bra.

Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu