Fraflyttet fjellgård i Hålandsdalen. Se det gjerne i fullskjerm
Utstyr
  • nikon D200
  • sigma 10-20mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger956
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291087} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind A.
Dystert og grått, toneleiet understreker forfallsstemningen. Fargeinnslaget i viduene oppe er fint krydder. Motivet er fint og fengende nok, men jeg synes at huset dekker for mye av landskapet, delvis pga midtstillingen.
Ø.
Arvid M.
Hei Ivar! Her kom eit bilde til frå deg, som lukta: ''mystikk, og kom ikkje for nær, det spøkjer her'' :-) Du har fått det bra til synes eg, ser ut som det lyser av glasa i øverste etasje. Eller er det sola som treff med strålene sine. Ser ikkje så mykje utanom huset, men det var vel ''mystikken'' med huset, som skulle stå i sentrum. Det har du lukkast med.
Mvh Arvid M
Jan O Ø.
Hei.
Hovedmotivet tar veldig mye plass i bildet synes jeg. Sett bort fra det så liker jeg dette veldig godt. Teknisk veldig bra utført. Synes du har fått frem det dystre på en veldig fin måte, spesielt i skyene.
Mvh Jan O.
Ellisif N.
Gåtefullt og mørkt bilde av et sjarmerende hus. Er enig med de andre at det tar opp litt for mye av bildeflaten.
Hadde det vært litt mer avstand fra huset til kameraet hadde det kanskje ytterligere understreket det ensomme og forlatte ved gården? Hadde kanskje også vært fint å få sett litt mer av myrullen i forgrunnen.
Eller flotte farger og veldig fint motiv:)

-Ellisif-
anders s.
se her ivar ,her har du funnet deg et spennende motiv.artigt med takplatene som var så store og annerledes.sånne plater har jeg ikke sett før. hvorfor det ene vinduet her egen dør skulle jeg gjerne ha visst? og er det ikke typisk- gamle små hus og to piper:-)
om dette bildet kunne ha vert bedre,har jeg ingen ide om da jeg ikke kjenner til omgivelsene rundt motivet,men jeg liker det jeg ser.så da er iallefall jeg fornøyd:-)
mvh anders
Erik J.
Fint motiv med fin historie, nydelige farger med utsøkt begrensning, og jeg syns vignetteringen bidrar fint. Men jeg er ikke helt fortrolig med midtstillingen, jeg ville gjerne hatt mer rom til høyre...
Henrik Eidem K.
Da må jeg nesten få lov til å forsvare midtstillingen jeg da. Jeg synes det fungerer veldig bra her. Her er det helt klart huset som er hovedmotivet, noe som jo understrekes av den relativt kraftige vigneteringen.

Meget bra, og som Øyvind nevner så er fargene i vinduene en flott detalj.

|-| e |\| r | K
Ivar B.
Hei!

Takk for kommentarer alle sammen. Ser at flere synes at huset tar for stor plass i rammen, og usikkerhet rundt midtstillingen. Jeg har ingen problemer med dette selv, huset er som også Henrik nevner hovednmotivet. Når det er sagt, så ser jeg sabsolutt at det funger med huset mer som en del av landskapet og at mer luft kanskje spesielt på høyre side hadde fungert fint.

Taak for innspill, skal ta det med meg. Ikke siste gang jeg tar bilder av dette motivet.

Mvh Ivar.
Geir Helge S.
Teknisk supert som vanlig. Motivet er spennende, men jeg savner noe som holder på nyskjerrigheten min litt mer. Her ser jeg et spennende hus med mange spor av aldring. Skulle gjerne hatt noen mindre fremtredende elementer som underbygger historien til huset i omgivelsene (en gammel spade, en sti eller lignende?)
Liker bildet, men jeg savner det lille ekstra.
Mvh Geir
Steinulf L.
Mørkt og dysterty. Fin stemningsrapport fra en fraflyttet gård. Skulle gjerne sett litt mer av det omliggende miljø.
Christian H.
Mystisk. Enig med de fleste her at huset tar litt for mye plass - det blir litt for rakt på uten at det tilfører bildet noe. Krydderet, som Ø. Antonsen nevner, hever bildet.
Espen A. I.
Synes ikke dette bildet holder din vanlige standard. Motivet er IKKE kjedelig, men det er måten det er presentert på som er kjedelig. Midtstilt og meget statisk. Oppskarpingen er også litt for mye av det gode.

mvh Espen
Tove H.
GRATULERER som ukas fotograf - virkelig velfortjent! Bra bilde av fraflyttet hus. Liker lysskjæret i vinduene. Fin stemning.
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu