Ut av sofaen opplevelse
Vil vi oppleve efteråret i all dets fylde, kan vi ikke gjøre bedre enn å søke opp i de endeløse ødemarker mellom Hadeland og Romerike, hvor så og si ingen mennesker bor.
H. O. Christophersen: Oslomarka i våre hjerter

http://www.turistforeningen.no/hadeland/index.php?fo_id=2111
ok
Utstyr
  • Nikon D80
  • Nikkor 24mm f2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Wenche J.

Hei Tore
Et nydelig natu bilde. Jeg liker vinklingen og hvordan lyset formidler de sarte, flotte og kalde vinterfargene samtidig som de to personene skaper spenning i bildet. Lekkert:)
Mvh wenche
Avsluttet .

Flott bilde, det er som et julekort og jeg kom i julestemning her. Mangler bare nissen som titter frem her. Flott med skikkelige vinterbilder, det er ikke mye snøbilder vi på vestlandet får tatt nei. Heldig du.
Bjorn F.

Herlig vinterstemning og et flott lys.
Hilsen Bjørn.
Brit M.

Deilig, og et, for meg, nostalgisk bilde. Fint lys og personene trer fint frem i kraftigere farger. Slik kan også vinteren være.

Brit
Ann T.

Hva et fantastisk lys du har fanget her! Et flott bilde av to mennesker som nyte vinter naturen og samtidig gir ekstra liv og dynamikk til et bilde som ellers ville har hatt bare lyse vinterfarger. Bra fanget - et vakkert sted!
Mvh. Ann
Sander M.

Veldig koselig og flott vinterstemning du formidler her Tore. Savner snø i Oslotraktene, men har stor tro på at den er rett rundt hjørnet :-).
Inge S.

Hei.
Et herlig vintermotiv du har fanget her. Tråkket selv opp
til Varingskollen i dag uten å se noe lignende:-)
Men en kald og fin tur ble det.

Mvh Inge
Ivar S.

Dette har du fått mykje ros for, og eg sluttar meg til jubelen. Usansynleg lekre og raffinerte farger i dette her. Veldig raffinert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu