Lykkelig som liten
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70 - 200 f4 L
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/7.1
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291518} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dan S.

syns denne er vel så bra som ditt forrige bilde(kanskje bedre)..får frem størrelsesforskjellen mye bedre her og detaljene er bedre på grunn av avstanden til motivene fra kamerapunktet. godt utført!mvh Dan Sandmoen
Åsmund I.

Dette er heftig. Lykkelig som liten ja... Størrelsesforskjellen mellom plattform og seilbåt kommer godt frem her. Synes du har valgt en bra plassering av de to elementene, både i bildeflaten og i forhold til hverandre. Man kan bare ane hvor stor plattformen er, men det er åpenbart at den er diger. samtidig har du med mye himmel, en himmel som ikke akkurat er skyfri... Slik jeg ser det viser bildet også hvor små vi er iforhold til naturkreftene. En liten seilbåt ute i relativt friskt vær. Også flott med det gule seilet mot den gråblå bakgrunnen som det meste av resten av bildet består av.
Flott bilde.

Mvh Åsmund
Hans-Petter L.

Fint bilde med gode kontraster - på flere måter. Tror dette også kan fungere i blyantformat, dvs uten særlig himmel.

mvh
hpl
Avsluttet .

Et flott bilde med vellykket komposisjon. Synes valget mye himmel passer utmerket selv om det også fungerer med litt mindre.

TaS
Nils G.

Takk skal dere ha for kommentarene.
Toppen av bildet er grå og skyet, jeg skjønner godt kommentarer som går på å klippe vekk noe av det. Min opplevelse når jeg stod der ute var de voldsomme skyene med kraftige regnskyller som var totalt dominerende. Da blir menneskapte ting små. Selv synes jeg at jeg var heldig som fikk seilbåten inn i rammen på en brukbar måte.

Nils
Odd Tore S.

Dramatisk himmel og intens nedbør. I forhold til dette blir selv offshorerigger ganske beskjedne. Og seilbåten blir bare enda mindre, selv om den opptar litt plass i bildeflaten.
Bra symbolikk med flere bunner her.
Men om seilbåten med inventar fortsetter å være lykkelig som liten er jeg ikke sikker på. For noen år siden så vi det samme utenfor der jeg jobber. Seilbåten kullseilte i kastevindene, det haglet og lynte, og besetningen fikk den ikke på rett kjøl igjen. Til slutt bare hang de langs ripa. Jeg tror at de var lykkelige over at vi hadde ringt redningstjenesten slik at de fikk unnsetning før det ble helt kritisk.
Odd Tore
Tove H.

Flott bilde med bra symbolikk! Liker den store himmelen. Fint med det gule seilet på den lykkelige lille seilbåten.
Hilsen Tove
Nils G.

Takk til Odd Tore og Tove for nye kommentarer.

Nils
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu