Nude polaroidgirl #1
tatt på polaroid vel
Utstyr
  • polaroid ett eller annet
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Geir F.

Fantastisk bra. Her sprudler du kreativt.
-fløde-
Elisabeth N.

Jeg likte dette kjempe godt - av en eller annen merkelig grunn ser også gressklumpen til venstre bra ut!:) Likte fargene, utsnittet og generelt komposisjonen! Jeg vet ikke åssen det hadde blitt om du hadde kutta litt i forkant? Vel - uansett - me like!:)
Avsluttet .

Herlig bruk av polaroid.

M
Avsluttet .

Dette var et friskt pust. Less is more.
joachim g.

Ja, som Roar sier ''less is ofte more'':)
Dette likte jeg svært godt, Marita. Minner meg veldig om et bilde av Ernest James Bellocq som heter Storyville Portrait. Det er et bilde jeg har hentet mye inspirasjon fra!

God jul!
Frode F.

Hey!

Dette var annerledes :)

Friskt aktfoto, her fungerer det meste. Like herlig ironisk som det er kunstnerisk, meget stilig komponert. Utvisking av hode/ansikt er jo passelig sært, men deilig kreativt og aldeles på sin plass i dette bildet. Tror jeg.

En fornøyelse :)

FF
Bjørn R.

Et merkelig bilde! Men, ikke for å være pirkete, men det er akkurat som det har lagt seg noe over ansiktet. Kanskje litt støv, eller et strå, eller et hissig lite insekt som surrer fram og tilbake over et konsentrert område, som helt tilfeldig viser seg å være området foran ansiktet på den lettkledde damen; om vedkommende ikke er aldeles naken. bj.
Andre V.

Slenger meg på det positive over. Et friskt pust til de grader... Kom, farger er knall. Polaroid er supert ob bildet ditt er supert.

Mvh André
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu