Ut av mørket!
Utstyr
  • Nikon D70s
  • 50mm E serie
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292208} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Arvid B.

Aller først må jeg få si at du har et imponerende stort spenn i motiver på bildene dine, Trond-Ole! Mange flotte og originale bilder du har lagt ut her.
Portrettfoto har jeg lite greie på, men her har du i alle fall tatt et spennende og utrdisjonelt portrettbilde. Flott lys-/skyggevirkning, hvor de skarpeste lyspartiene ''gjør susen''. Godt uttrykk på den (eller er det deg?) du portretterer.

mvh

Arvid B
Jani F.

Hei Trond-Ole! Liker dette:) Flott lys og meget effektfullt med den svarte bakgrunnen mot naken hud. Syns uttrykket ditt (spesielt augene) passer godt til val av tittel og at du har satt utropsteikn bak! Ein føler virkelig at du vil ut av mørket her! Flott komposisjon:)
Mvh Jani.....:)
Terje J.

Flott presentert uttrykk. jeg sitter med følelsen at det som kommer ut av mørket kommer mot deg, ikke du ut av mørket. Synes jeg aner frykt der.... det ble bra med skyggeleggingen og de forskjellige nivåene i denne. -uten at jeg er noen portrettfotograf jeg heller.

mvh
TJ
Trond-Ole H.

Takker for gode kommentarer. Alltid kjekt:-)
Avsluttet .

Oi, spennende.
Han ser nesten ut som en skikkelig skumling. Godt jobba
Mvh
Eva
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu