Min park i september
Syd for Struer by breder lystanlægget sig ud og forbinder sig længer syd på med grønnedalsområdet hvor der er anlagt en smuk og parklignende beplantning. Her bor vi, og deter klart at parken er vores. Kun få kommer her på trods af at stedet er særdeles indbydende. Så kommer du forbi er du altid velkommen i parken. Her kan du drikke din medbragte kaffe. Og har du glemt den hjemme serverer vi såmænd gerne en kop for dig såfremt du kontakter os først.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen R.

God aften Lau!
Pent og ryddig komponert bilde. Fine og varme fargenyanser i trærne. Liker at huset skimtes mellom trærne, skaper fin dybde. Personlig ville jeg kanskje dratt litt mer på i mellomtonene eller økt kontrasten litt, men ser at bildet da samtidig vil miste noe av sitt rene og subtile preg som det har nå, og kler det godt.
Ha en strålende helg!
vh
Espen
Avsluttet .

Velkomponert bilde med fine linjer, og huset som naturlig fokuspunkt. Treet med de rødmende bladene gjør godt for øyet å dvele ved i det grønne. Dette er et godt bilde, Lau! Jeg glemmer gjerne min kaffe hjemme og kontakter deg før jeg kommer. :-)

Erik
Laurberg G.

Tak Espen og tak Erik. Jo - I er velkomne til hver en tid. mvh. lau
Per Einar G.

God kveld Lau!

Liker godt komposisjonen/linjene her. Alle de forskjellige tresortene kommer godt fram og er med på å sette en god og hyggelig innramming på huset som skimtes i det perfekte fokus og dybde av bildet!

Enig i Espen's ønske om ytterligere kontrast, ellers lekkert!

Per E.
Dan S.

Hei Lau:)
liker hvordan treet i midten med de røde bladene blir et naturlig blikkfang ved første øyekast og deretter huset i bakgrunnen..et smart dybdefremmende virkemiddel:) fin diagonal linje som fremmer volumet i denne parken(hadde det vært flatt,ville også volumet virke mindre:) bildet bringer minner om en sommer som er forbi og helst burde komme fort tilbake..ha en god helg!mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Hei, Lau.

Et bilde med fin komp. du her presenterer.
Herlig og ryddig, med fine farger.

Hallo fra Eivind.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu