Grønn
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF-S 10-22mm
  • Blender-
  • FilmtypeISO100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger259
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

En nær perfekt scene for et portrett, men det blir for tomt uten en person sittende på den stolen. Jeg liker derimot etterbehandlingen din veldig godt.
Johan S.

En lekker scene og som BE sier er den nær perfekt for et portrett. Men, du har utelatt personen. Det kan tolkes i det vide og brede uten at jeg skal gjøre det.

Stedet bildet er tatt er veldig spesielt. Jeg har sett på hele serien på siden din og det er mange spesielle bilder der. Hvor har du funnet dette stedet?

Jeg liker både motiv og komposisjon. Helt klart spennende - scenen i seg selv og det at det kanskje mangler et menneske.

Gøy med vidvinkel og stor dybdeskarphet. Det blir skarpt da. Enig i at etterbehandlingen er fin.


Johan
Svein T.

Jeg likte faktisk dette svært godt uten en person sittende i denne stolen. Dype filosofiske tanker hopper jeg elegant over, men fargene, komposisjonen, lyset og en nydelig skarphet gjorde sitt til at dette var bra !!

Mvh Svein :)
Aud Elise S.

Jeg liker dette akkurat som det er : )
God gammel årgang av en stol!
Fint lys og god komp. Liker forfallet og
teksturen i bildet. Fargene kler bildet utrolig godt.
Anbefales.

mvh Aud
Magnus T.

Hei! Enig i at dette hadde vært et fint sted for et portrett, lyset fra vinduet (med rim på) var veldig mykt og flott på dette stedet. For meg var dog stolen i seg selv og omgivelsene motivet jeg ville fange. Johan: jeg har sendt deg en melding. Aud: stor takk for anbefalingen!
-M
Alan Thomas Duncan W.

Magnus;

- Spennende motiv
- Skarpt
- Retro

Muligens gjort seg bra i s/h også ??

Keep up the fantastic work
Best regards;
Alan :)
Magnus T.

Hei Alan, takk for kommentar! s/h er en god ide å prøve. -M
Anne Kari Berg K.

Hei,

jeg liker det godt slik det er - uten noen i stolen. Fine farger og ''tekstur.'' Ser ut som det er tatt på høy iso og med mye oppskarping, men det er fint.

Anne Kari
Magnus T.

Hei! Bildet er tatt med stativ og lav ISO og er ikke skarpet opp spesielt mye. Har justert curves og kontrast for å få frem mye struktur - kanskje litt for mye... Takk for kommentar! -M
Carsten W.

Syns ikke at bildet ble bedre i s/h. Det er akkurat som det skal vaere. Det var grön, som hoppet i öyene först i oversikten.
Fantastisk bilde. Gratulerer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu