Mitt Liv som Eik 2
Jeg gir meg ikke med trær
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tove H.
Godt dette staselige treet ble spart da veien ble bygget! Det utstråler en mektig ro og styrke, der det står og følger med på hva som skjer på og utenfor veien. Fine linjer, lys og stilig med skyggen. Du har fint klart å personifisere treet.
Hilsen Tove
Nils Ole V.
Flott bilde som kler sort/hvitt veldig godt. Likte også det kvadratiske formatet fordi det skaper en ro og trygghet i bildet. Du har også klart å få med en fin siluett i treet uten at solen blir nevneverdig utbrent. Aner jeg en frostnatt etter de små refleksene i veien? Bildet gjør noe med betrakteren. Likte det.
Mvh Nils Ole Våg
Ivar B.
Nei, hvorfor skal du gi deg med trær? Ikke helt på nivå med flere av dine andre, men bevares. Godt komponert og fint forenklet. Mvh ivar.
Stig Børre E.
Syns dette er flott. Fin-fin komposisjon med veien, skyggen og treet.
Etterbehandlingen er også god.

StigB
Avsluttet .
For et tre! Liker det mystiske i dette bildet og skyggen. Passet fint i svart/hvitt

Mvh Jon Martin
Arne S.
Motivet har potensiale. Jeg synes likevel at det framstår som uferdig. Kunne tenkt meg mer rom rundt trekronen og/eller en bedre utnyttelse av skyggen. Fint sug i veien, men det mørke feltet nede til ventre tegner seg litt ''grumsete'' på min skjerm.

Konklusjon: Midt på treet :-)
Erik J.
Takk for tilbakemeldinger! Dette bildet ble tatt uten overskudd, og faktisk mer preget av fortvilelse, uten at det slår igjennom i bildet... Så midt på treet er et bra og dekkende uttrykk. Tilbakemeldinger må ikke være rosende for å være nyttige.
Odd Tore S.
Min første og usaklige reaksjon var at her får vi håpe at høye langtransporter holder seg vekk, slik at eika unngår profilkutt og ikke-symmetri.
Ellers har du vel ikke hatt mange valg når du tok dette bildet, ikke lett å flytte på trær eller sol når det skal være et motlysbilde. Mulig at du burde forflyttet deg litt mot venstre for å unngå at deler av stammen ble grå.
Jeg synes at veien er den usikre faktoren her. Den gir dybde, og det er viktig, men jeg får den ikke til å funke helt med hensyn til retning gjennom bildet. Igjen er det ikke noe valg her, men likevel...
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu