Bildet inngår i albumet Kamerun -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292927} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Stig Børre E.
He-he. Skikkelig sambarumpe. Morsomt.
Nå er vel ikke samba så utbredt i Kamerun men... :-)

StigB
Carsten A.
Artig, og med fine farger som står godt til hverandre. Detaljutsnitt er bra. ''Expensive'' blir et snodig lite tillegg.

MVH CA
Beate S.
Dette bildet likte jeg! Du har et godt motiv og en fin komposisjon. Det er fargene som ''gjør'' bildet ditt, med en rolig blå-grønn bakgrunn hvor de samme fargene blir gjentatt i jentas klær, mens gulfargen danner en fin kontrast og utgjør et blikkfang i bildet. Kjempebra!
Hilsen Beate

Avsluttet .
Hehe, artig bilde!
Liker godt utsnittet og de ikke for skarpe farger som ville kræsjet med meningen i bildet.

Mvh Øyvind
Avsluttet .
Fargene ja... Ja, klart det... :) Hehe! Neida, fargene er med å skape et godt bilde her, absolutt! Men det var humoren som først og fremst slo meg.... ''Expensive'' skal det være, riktig størrelse kommer i annen rekke... Godt fanget humor! :)

Erik
S. N.
Herlig ;) Skriver under på det som er sagt over, og føyer til på egen regning at jeg synes du har fikset å gjengi en sådan situasjon med en slags varme eller kjærlighet (for å bruke et svulstig ord), som gjør at jeg smiler mer med, i forfengelighetens og gjenkjennbarhetens navn, enn av. Utført med mindre ærbødighet kunne bildet ha tippet over. Liker. Hilsen Silje
Yngve Sem P.
I tillegg til at jeg er enig i de overnevnte kommentarene, synes jeg du gjennom fargene også treffer godt med å geografisk plassere motivet. Grønt og gult er da veldig afrikansk (med rødt i tillegg, hadde du hatt flaggfargene til Kamerun). Olabuksa er et vestlig element som ikke passer så godt inn, kanskje, og damas justering har dobbel betydning for meg. ''Expensive'' er en gull-detalj !
Men først og fremst morsomt, dette. Og godt sett !!
Erik J.
Spenstig! Forfengelighetens marked eller bakside kan man si...
Chr. G.
For meg er det rynkene i huden rett over bukselinningen som gjør bildet.
Gunnar John C.
Chr. har et poeng der, og jeg synes dertil at romperynketemaet spiller fint mot ditto i t-skjorten. I det hele tatt et veldig artig glimt, Line - du må da ha studert denne bakdelen en stund for å klare å gripe dette øyeblikket idet det dukket opp?

Vennlig hilsen,
Gunnar
Line Kristin W.
Hjertelig takk for lattergale kommentarer i førjulsstria! :-)

Ingen nærgående studier, Gunnar ;-)
Stumpen passerte oppløpssiden på ni blank og dette lykksalige øyeblikk varte i nøyaktig ett sekund! Litt flaks skal man jo ha! :-)

Utagerende fotografering av mennesker er forøvrig ingen god idé i Kamerun. Selv når motivet åpenbart har gitt tillatelse, må man regne med at tilfeldig passerende iler til med mistenksomme hva/hvem/hvorfor? og krav om å få se offentlig autorisasjon til å fotografere. I enkelte deler av landet kan selv det å ha et kamera slapt hengende over skulderen innebære reell helserisiko (been there, done that). Et trist ekko fra et hardt prøvet folks nære fortid.

Jeg var egentlig opptatt med glenter da fristelsen ble for stor, - en ekstra telesving med bråstopp var unnagjordt før stumpen's eier med følge oppdaget hva som foregikk. Takk og pris.

Både stumpen og resten av dama var misunnelsesverdig flott og jeg var fascinert av både former, farger og det komiske i for-liten-bukse-situasjonen. Buksemerket kunne jeg først lese da jeg kom hjem og så bildene på stor skjerm.

Jeg er ekstra glad for din kommentar om at jeg har gjengitt situasjonen med varme, Silje. Det var slik jeg opplevde henne og slik jeg ønsker bildet skal fremstå.

For selv ikke fantasien kan overgå virkelighetens tragikomiske ironi;
En eldre, forfallen hvit mann hånd i hånd med en ung og vakker, mørkhudet kvinne ... merket ''Expensive''.

- Line :-)

Odd Tore S.
Expensive - sånt kan misforståes, men det lar jeg være.
Derimot får jeg assosiasjoner til lagring av opplagsnæring, som vel foregår i det viste område for visse stammer? Svai rygg og velutviklet endeparti trodde jeg var kjennetegn på dette.
At slik naturlig lagring ikke er godt forenlig med skohornmoten er en annen sak, men det er vel ikke et poeng om man ikke er trangsynt.
Bra skutt på direkten.
Odd Tore
Nina C. K.
Utrolig hipt bilde med nydelige farger som spiller fint opp mot hverandre. Det er bare herlig å se at noen kan få det til å klaffe så bra. Morsomt er det også. Hilsen Nina
Kjell Sigurd S.
Frekk og freidig med et komisk slør. Sydlige fine farger. Well done. God jul!

Kjell S
Atle Q.
he he. Meget bra fanget, med humor. Den rumpa er definitivt ''expensive''.
mvh Atle
Odd Tore S.
Kanskje hadde ''Expansive'' vært et like salgbart merke???
Odd Tore
Arne S.
Jeg har faktisk ikke tenkt på at det kan være en bakdel å fotografere. Dette er en motivinspirasjon av dimensjoner. Godt sett og dyktig exponert!

;)
Line Kristin W.
Tusen takk for fine, lattergale innspill til dere senere tilkomne, også! :-)

Hehe, er du (rent faglig, selvsagt!) opptatt av emnet 'ernæring' med hovedtyngde på 'lagring av opplagsnæring' på hertil viste område, vil jeg heller anbefale en studietur til Sør-Afrika, Odd Tore. Kanskje Cape Town spesielt, - en by med stort antall innbyggere og dertil fascinerende bredt utvalg ;-)

''Expansive'' er et herlig forslag! Desverre tror jeg det raskt ville fått sitt endelikt, i hvert fall innenfor det aktuelle markedssegment. Det er nemlig kun komplimentet ''Oj, så lekker, - har de den i din størrelse også?'' som gjelder og når skohornmoten sitter godt fast både på sko- og buksefronten, vil det nok ta tid før den når sin ende.

Litt usikker på hvem du egentlig sikter til med kommentaren ''...dyktig exponert!'', Arne? ;-D

Takk igjen, vel overstått og Gla'tt Nytt til dere alle sammen! :-)

- Line :-)
Torbjørn V.
Et fargebilde jeg godt kan like - må vel passe utmerket til en eller annen reklame? Jeg tenker likevel: hvordan hadde det vært i B/W?

Mvh Toby
Lars-Anders M.
Bra dette.
mvh
LAM
Arild K.
litt vel mye av rumpa viser enda eller har hun litt gode former som ikke vises?
Arild K.
litt vel mye av rumpa viser enda eller har hun litt gode former som ikke vises?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu