-desemberaften-
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-19 19:00:08
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-12-20 19:00:26
    Versjon #3
Utstyr
  • D40
  • 17-40 L
  • Blender-
  • Nei
  • Annetstativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292938} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roar K.

Det var litt av et lys du har her. Men jeg mistenker deg vel for å ha hjelpa til litt i etterbehandlinga, men jeg kan jo ta feil. Høyre hjørne nede synes jeg bryter litt med helheten og ville tatt en kloningsjobb der - latt den sorte asfalten få gå helt ut i vinkelen. Ellers fin komposisjon.

Roar
Anders N.

Herlig lys Ole Birger. Fin klassisk ensomt-tre komposisjon. Savner dog litt at det var litt lysere. Kanskje fikle litt med curves (evt levels) for å få mer kontrast/lys.

- Anders
Christian H.

Bare for å gjenta de andre: fint lys :). Hva du måtte ha gjort i etterbehandlingen bryr jeg meg fint lite om så lenge resultatet blir bra. Jeg savner imidlertid litt av det Anders peker på, nemlig mer lys. Videre foreslår jeg kutting like til venstre for høyballene. Slik som du har plassert veien nå trekkes blikket mot høyre, dermed syntes jeg det blir for mye luft til venstre.
Ole Birger S.

Takk for kommentarene. Det er ikke gjort så mye i PS med dette bilde. Bilde er tatt etter at solen har gått ned, og belysningen kommer fra en rød himmel. Jeg ønsker ikke å gjøre bilde lysere, for i virkeligheten opplevde jeg treet og landskapet mørkere en det er her på bilde. mvh obs.
Avsluttet .

God kveld

Flotte farger i bildet.Flott eksponert,Har tatt vare på fargene.Komp ble bra i v2.Flott når treet får fargen av himmlen.

MVH
TGM
Odd Tore S.

Her var det kontraster i solnedgangen, ærverdig tre mot traktoregg!
Ja, i dagens kulturlandskap er det nok bare noe vi må godta.
Meget spesiell farge, som jeg faktisk ikke har problemer med å godta som ekte, opplevde det samme under siste seanse med sun pillar på Hardangervidda i høst også.
Siden jeg synes det er OK med mye natur, er det ikke nødvendig å kutte noe her, om ikke eggene kunne forsvinne ved hjelp av litt magi. Men, pytt! Når elg i sonedgang, hvorfor ikke egg i solnedgang?
Odd Tore
Kjell G.

Egg i solnedgang ble rimelig vellykket. V2 for meg.
Her viser du på overbevisende måte hvilke utfordringer/muligheter som legger der for den hardføre fotograf som våger seg ut den bistre desemberkvelden.

mvh kjellg
Odd E. k.

Hei Ole Birger!

Et flott motiv av treet i den rødlige kveldsfargen. Synd at høyballene er tilstede, da treet og den flotte rødfargen skapte en spesiell stemning til dette motivet. Prøv dette motivet senere også, da uten høyballene, så blir det et vakkert motiv. Slik bildet fremstilles nå, så blir høyballene et fremmedelement som ikke passer inn. Likte også godt komposisjonen og utsnittet!! Uansett et flott fanget motiv Ole Birger!

Ha en God Jul!

Mvh

Odd E.
Ole Birger S.

Takk for kommentarene. En god venn gav meg en kort innføring i å jobbe med layers i dag. Det gjorde susen, og det ble mye mere smell i fargene. mvh obs
johnny leo j.

Her er virkelig ett flott motiv, treet er som ett Japansk bonsai tre og lyset magisk. Men det er allikevel ikke helt fult så bra som det kanskje kunne vært-

V3 synes jeg treet kommer fint frem, men himmelen blir for dominerende. Så drømme versjonen min er treet fra V3 dus nøytral enkel himmel som står til fargen på treet. Og det Skogbeltet ''tryllet bort''. Jeg mener att det ville gjort bildet enda roliger og stemningsfult. Da kunne traktoreggene og veien fortsatt vært på bildet. Eventuelt rendyrket treet helt og fjernet traktoregg og vei.

Dette bildet er ett flott motiv som du må ta flere bilder av.

Ha ett flott foto år 2008, håper å se dette treet igjen.

Keep up the good work

Mvh Johnny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu