Bildet inngår i albumet Hester -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger180
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_292976} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Helge .

Dette er det beste hesteportrettet jeg har sett i år.
Skarpt og med en fint sløret bakgrunn og fine farger.

Mvh
HelgeB
Roar K.

Fint hesteportett. Personlig tror jeg at jeg ville dempet lyset litt lang kanten av mana da det gir inntrykkav at det er en skarp vinkel mellom skygge og lys. Noe av det samme har du på undersiden av hodet. Kanskje kan en runde i Shadow/Highlight + en etterjustering i curves gjøre jobben. Hvis du ikke kjenner curves finner du en oppskrift her http://www.fotopia.no/fullnews.asp?newsid=812
Når det gjelder bakgrunnen så ville jeg i dette tilfellet hatt full dybdeskarphet - hesten i sitt rette miljø. Hadde ikke det vært mulig så ville jeg heller hatt bakgrunnen enda mer utflytende. Men det er sikker som smaken og baken - svært subjektivt.

Roar
Stig Børre E.

Teknisk lekkert. Motlyset gjør hele bildet.
Liker bakgrunnen godt med trestammene som liver opp litt. Hestehodet blir i overkant midtstillt. Lurer på et kutt til venstre. Uansett et estetisk vakkert hesteportrett.

StigB
Odd Tore S.

Den ser litt selvtilfreds og søvnig ut denne, som om den yter en smule vintersol.
Pent med motlys over man og skjegg. Kanskje du kunne klonet vekk det ene halmstrået(?) som henger under haken?
Midtstilt, ja, men er det et alternativ til dette slik sola står og med den bakgrunnen? Fotografen er ikke herre over alt når det gjelder kameravinkel og motlys.
Odd Tore
ingeborg w.

Tusen takk for konstruktive kommentarer. Her er jeg enig med Stig Børre, motlyset gjør hele bildet og det var derfor jeg tok det. Jeg er godt fornøyd med eksponering og etterarbeid, litt dodge tool på hesten og litt burn tool på bakgrunn. Et kutt til venstre kan vurderes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu