Bildet inngår i albumet blomar -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Caroline M. S.

Riktig pent med nydelige farger og en fin, bløt bakgrunn. Tror bildet også kunne blitt fint hvis du beskar det slik at det ble kvadratisk, og ville foreslått at du tok utgangspunkt i nedere venstre hjørne (og dermed kappet av en del av det grønne på høyresiden og kanskje litt av toppen (men tror du godt kan beholde full høyde). Foreslår beskjæring/kvadrat fordi jeg synes det ble litt mye grønt på høyresiden og fordi alt det grønne ikke er like fint i mine øyne. Pluss at jeg får litt følelse av at bildet skulle vært rotert - høydebilde. Det er mulig, men slett ikke sikkert, at følelsen av at bildet ligger feil vei ikke vil være der for meg da.
Ivar B.

Fin sommerfølelse. God bruk av dybden som spiller på snevert skarphetsplan og mye diffust. Dette gjør bildet mykt, drømmende og behagelig å se på. Utsnittet er fint, og i mine øyne vil et kvadratisk utsnitt blitt for kjedelig. Jeg har også en følelse av at bildet ligger feil vei (kan ta feil), og synes spenningen i bildet hever seg ved å snu det til høydeformat. Ønsker deg og dine en velsignet god jul. Mvh Ivar.
Odd Tore S.

Sommerlig nå vinterstid. Behagelige og duse farger, og passe soft fremstilling av blomsten.
Selv om soft blomst er ok, er jeg ikke sikker på om skarphetsplanet ligger optimalt. Jeg kunne tenkt meg det litt nærmere toppen av blomsterbunnen.
Det er også noen striper over 2 1/2 kornblad, som om det skulle ligget en del av en sirkelbue der. Det synes jeg er noe forstyrrende.
Jeg betrakter nok bilde med hodet dreid kraftig mot venstre, høydeformat virker mer naturlig, men naturen har jo sine luner, og dette kan være et av dem.
Odd Tore
Magnar B.

Takk for god tilbakemelding! Prøvde å snu den til høgeformat, men syns det vart litt kunstig. Litt dristig komposisjon, kanskje, må gjera ein vri innimellom. Ser poenget ditt m stripene Odd Tore, men for meg understrekar det litt skjørheten til markblomane. Dei er både vakre og lett å øydeleggja, som oss andre…
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu