I et speil
:)
Utstyr
  • Canon EOS300D
  • 70 - 300 4-5.6 IS USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeRAW ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
anders s.

kreativt og bra utført fuglebilde
det eneste jeg er litt usikker på er kompen.
artigt at du har beholdt litt av fargene nederst i bildet.
ha en riktig god jul
mvh anders
Dan S.

funker fint dette Anders..blir et godt grafisk uttrykk,med den beholdte fargen i nedre høyre hjørne til å bryte opp og holde på blikket til beskueren.husker jeg lærte på et malerkurs at når men ser på bilder hvor motivet er stilisert eller abstrahert så hjelper det å myse med øyene :) ønsker deg samtidig en riktig god jul og et godt nytt år/foto år:) mvh Dan Sandmoen
Frode F.

Hei,

kjempestilig bilde, der man blir sittende å tenke...

Personlig synes jeg kompen og utnyttelsen av bildeflaten er helt kurant, jeg stiller imidlertid et lite spørsmål ved om det ikke hadde blitt et like godt bilde om du hadde beholdt noe av strukturen i ''originalfuglen'', selv om det hadde blitt på bekostning av den totalt sorte speilingen. Nå er det speilingen som blir hovedmotivet i mitt hode.

Litt mer informasjon i det store, hvite feltet av bildet hadde gjort seg, synes jeg. Den kornete strukturen i de resterende vannbevegelsene synes jeg gir inntrykk av at bildet er etterbehandlet mer enn det er fotografert.

Men du skal ha for kreativiteten og for din innovative tenkning :)

FF
Svein O.

Hei

Jeg er litt redd jeg ikke helt klarer å se den store gevinsten av å fremstille dette bildet på denne måten. På den annen side, så er det veldig fasinerende. Jeg skulle veldig gjerne sette orginalen til dette bildet. hovedproblemet er vel kanskje at jeg syns den øverste fuglen er såpass utbrent i denne versjonen at det ser litt ut som et litt begrenset forsøk på å redde et bilde med dårlig utgangspunkt. Jeg vet ikke helt, men det ser litt ''overkill'' redigering ut for min del...

mvh
Svein
Åsmund I.

Hjertelig takk for gode tilbakemeldinger folkens. Joda, det er dratt langt, og tildels er det PS-jobbing for å redde et kjedelig fuglebilde. Helt planløst er det dog ikke :)

@Anders: Du er usikker på det samme som jeg er usikker på... Takk for det. Tror jeg... Jeg takker for din tilbakemelding.

@Dan: Enig med deg i det med fargen i vannet nede i hjørnet. Uten den ville nok bildet blitt langt mindre vellykket i mine øyne. Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding.

@Frode: Du setter fingeren på noe jeg har eksperimentert endel med. Endte opp med denne versjonen, da speilingen av fuglen for meg er det som skal være hovedmotivet. Tusen takk for en god kommentar.

@Svein: At selve fuglen er utbrent ser jeg selv ikke som noe problem, det er speilingen i vannet jeg ville få frem. Originalen er et ikke spesielt spennende fuglebilde. Jeg er heller ingen utpreget fuglefotograf, og dette er absolutt overkill redigering, men i mitt hode fungerer denne fremstillingen bra på dette bildet. Originalbildet har etter min mening ikke mye å fare med... Jeg takker for dine synspunkter, de er nyttige for meg!

Mvh Åsmund
Avsluttet .

Hei Åsmund,

Dette syntes jeg var tøft. Jeg liker fuglen på den måte du framstiller den. Etter min smak er det litt for mye hvit i øverste delen av bilde. Ellers synes jeg at dette er veldig bra.

Ha en riktig God Jul og Godt Nyttår, takker for meg =)
Liv F. D.

Hei Åsmund!
Dette bildet likte jeg. Passe bra utbrent etter min mening. Skal det være så skal det være! Jeg liker også å teste litt forskjellig i PS, så dette likte jeg. Tøft!
Ønsker deg en riktig God Jul!
mvh
Liv '')

Stig Børre E.

Herlig uttrykk!
Veldig originalt. Liker hvordan du har presset både kurver og komposisjon.
Bra!

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu