før mørketida kom til nord
Dette bildet er tatt på samme tid som bilde nr. 347797. Det er av forkjellige grunner blitt lite fotografering på meg i det siste. Uansett vil jeg ønske alle kjente og ukjente her inne en god jul.
Bildet inngår i albumet Lofoten Folkehøgskole 07/08 - Bilder fra oppholdet som elev på friluftsliv fjell i Lofoten.
Utstyr
  • canon EOS 350D
  • -
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293357} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Svein B.

Stillefarent og harmonisk- samtidig litt dristig i komposisjonen. Fungerer godt for mine øyne Ingebjørg.

God jul til deg også.

Mvh
Svein B
Anne-Lise S.

Svein har rett i at du er dristig i komposisjonen her, og for meg fungerer den ikke helt. Jeg liker den høye himmelen og plasseringen av det landfaste i bunnen, fargene som går igjen i landskapet ditt og lyset, men det som skurrer er at det virker noe venstretungt. Dersom de største av skyene hadde hvilt på høyre side på himmelen istedetfor venstre som her, så ville du fått balanse i motivet!

Vil ønske deg en flott juletid, Ingebjørg! Jeg synes du viser mange spennende fotografier, og du er til inspirasjon for meg og flere med meg! Jeg ser alltid frem til mer, om enn jeg ikke alltid har tid til å kommentere alt du legger inn!

Anne-Lise
Kjell Sigurd S.

Liker at du tøyer grensene og synes du har valgt et tøft utsnitt. For min del blir den øverste tredjedelen litt i meste laget. Tror det er kombinasjonen av det svært vaktre og innholdsrike landskapet og den tomme himmelflaten som ikke slår helt her hos meg. Litt mer landskap og litt mindre himmel med andre ord :-)

Du har blitt en meget dyktig fotograf og jeg setter stor pris på å følge med på bildene dine. Stort sett faller de i smak. Takk for fine engasjerte kommentarer og kritikker også. Godt jul til deg der oppe i nord!

Kjell S
ingebjørg fyrileiv g.

Takk til Anne-Lise og gutta for svært så gode og hyggelige tilbakemeldinger!

Anne-Lise - jeg synes selv at det kan bli litt venstretungt. Men jeg legger nok ikke ut med kloneren her.. Og å bestille en ekstra sky på høyresiden gikk nok ikke.

Kjell S - Et kutt i toppen kunne ha forekommet, men jeg vil helst ikke ta noe i sidene. -Og jeg vil heller ikke ha noe her som blir tilnærmet kvadratisk.. Men jeg setter selvfølgelig pris på meninger (fra dere alle).


-Ingebjørg
Ivar B.

Jeg plages ikke av at venstresiden er for tung. Bildet balanserer godt nok i mine øyne ved hjelp av skyene og fjellet bak i høyre side. Jeg liker også den høye himmelen over landskapet. Vil ønske deg en aldeles strålende jul Ingebjørg. Du inspirerer! Mvh Ivar.
Stine J.

Hei Ingebjørg,

Flott landskapsbilde som nok kommer bedre til sin rett i stor utskrift. Litt mindre himmel hadde nok hevet helhetsinntrykket litt, men alt i alt er dette bra.

Benytter anledningen til å ønske deg en riktig god jul!

mvh Stine
Roger K.

Hei Ingebjørg!
Ja det var da det var litt sne dette. Skulle vært litt nå også da det har blitt betraktelig lysere utenfor veggene nå i denne mørketiden. Vi får ta det som det kommer og jeg er ikke redd for at vi ikke får litt vinterlige forholde også. Bilde strekker du til ytterpunktet med valg av inndeling til innholdet. Føler det funker godt og i de rolige juledagene vi kommer i møte stemmer dette bra. Hadde du valgt mindre himmel her hadde nok motivet virket noe i ubalanse. Bra stykke arbeid fra deg igjen.

Ønsker deg og dine en riktig god jul fra meg og mine i Lofoten.

Mvh Roger
Atle Q.

Hei Ingebjørg
Mistenkte at dette var deg før jeg så navnet på fotografen. Du sier det er blitt lite tid til bilder i det siste. Slik er det for det fleste. Du kommer sikkert sterkt tilbake. God Jul Ingebjørg
Atle
ingebjørg fyrileiv g.

Takk så mye for fine kommentarer fra dere fire siste!

GOD JUL!
-Ingebjørg
John H.

Hei Ingebjørg.
Enig med de som kaller dette dristig komp. Men det er nettop dristigheten din som bidrar til utvikling og også inspirerer oss andre. Jeg har hentet mye inspirasjon fra deg, men er forsiktig med å kopiere deg. Får det heller ikke til. Det er den kreative delen i hjernen din som er veldig godt utviklet og jeg er sikker på at mye spennende kommer fra deg også i fremtiden. Jeg liker bildet ditt selv om himmelen kansje er litt blass og fjellene til høyre blir litt ''usynlig''. Lykke til videre med fotografering og skolegang. Når våren kommer og været blir bedre i nord er jeg sikker på at du kommer til å ta av. For makan til fotogen natur finnes knapt nok i dette landet. Men i det storslagne kan det bli vanskelig å finne det lille, for intrykkene er så overveldende. Det inntrykket sitter jeg igjenn med etter å ha skutt 300 bilder og sitter nesten tomhendt. Vel fine feriebilder vart det da. God jul Ingebjørg.
John
Odd Tore S.

Det var noe Ingebjørgsk over dette, mektige fjell, men likevel små i bildeflaten.
God jul til deg, og håper at du får mer tid til foto neste år!
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu