...\\\...
.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-30 23:04:39
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS300D
  • 70 - 300 4-5.6 IS USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/500s
  • FilmtypeRAW ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger387
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293756} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Liv F. D.

Hei Åsmund!
Stilig bilde av rimfulle trær som speiler seg i vannet. Det er vel tåka som gjør at det kan virke litt utbrent i topp venstre. Hva om du forsøkte et kutt både i topp og bunn? Uansett et fint og stemningsfullt bilde som viser hvordan vi har hatt det i de par siste ukene her i Bamble. Likte fargene.
mvh
Liv '')
Ann T.

Hei, dette synes jeg er et meget flott bilde. Nesten abstrakt i utførelse, men et vakkert natur landskap også. Jeg liker de kjølige dempet fargertonene. Fine speiling av frostdekkede trærene i vannet i tillegg. Flere muligheter med avsnitt tror jeg - men stor potensial i dette tror jeg.
Mvh. Ann
Jon K. L.

Flott skildring av frosten og farger, eller mangelen på sådanne, som har preget været de siste dagene. Jeg reagerte litt på de tre høyspentledningene i bildet, men skjønte at de var bevisst ettersom du har tittulert bildet med dem i form av tre streker. Kreativt, og da passet de liksom mye bedre :)

Jon K.
Frode W.

Hei Åsmund!
Flott bilde. Fine farger. Mulig jeg tar feil, men har en liten følelse av at det heller ørlite til høyre.
Ha en fortsatt fin jul og et godt nyttår!
-Frode
Jani F.

Heisann! Dette likte eg utrulig godt. Fine samstemte fargetoner, flott speiling og krusninger i vannflata... ser nesten ut som eit oljemaleri- vakkert!
Mvh Jani........:)
Avsluttet .

Heisann, Åsmund.

Et flott malerisk bilde fra deg.

Nydelige gråtoner og farger.

Hallo fra Eivind.
Åsmund I.

Hjertelig takk for kommentarene folkens.

Liv: Tåka som gjør det hvitt oppe i hjørnet ja, men tror ikke det er utbrent. Har forsøkt et kutt i toppen, og det fungerer, men jeg synes også den delen har litt å fare med i bildet, så jeg lar det stå. Å kutte i bunn er for meg uaktuelt, da vannet i bevegelse for meg er en viktig del av bildet. Dette er i Siljan, hvor jeg har feiret jul, men det var jo mye det samme i Bamble. Ikke like fine fotoforhold nå, for å si det pent...

Ann: Takker for hyggelige ord, fint at du likte det. Jo, det er nok muligheter for utsnitt her, jeg har også noen andre bilder fra samme plassen, mulig jeg legger ut ett til.

Jon: Jepp, høyspenten har jeg med vilje latt være der, våken som du er la du sammen to og to og fikk tre høyspentledninger i tittelen. Bra! :) Har en versjon uten ledningene også, får legge ut den senere.

Frode: Sitter i grunn med samme følelsen... Godt mulig du har rett, må se på det. God jul til deg og, hils din bror og hans kone og si det samme til dem :)
Jani: Takk takk. Hyggelig at du la merke til krusningene, det er et element i bildet jeg liker godt jeg og.

Eivind: Takker. Forsøkte å få en litt malerisk fremstilling her, fint å se at jeg har lykkes.

Mvh Åsmund
Frode F.

Åsmund,

et nydelig bilde du har her, la det være sagt med en gang. Nydelige toner, fin speiling i vannet og mange spennende elementer.

Det er to ting til jeg sitter og tenker når jeg ser dette bildet.

1. Det var synd at bakgrunnen til den busken som stikker ut fra venstrekanten var så mørk. Hadde den vært lysere hadde omrisset av greinene kommet bedre til sin rett - slik man ser det i over- og underkant. Vet ikke om dette er essensielt for bildet, men jeg tror det ville bidratt i positiv retning.

2. Forgrunn og bakgrunn (helt i toppen og helt i bunnen) har begge elementer i seg som er spennende. Vannet med alle krusningene, himmelen med skodde/lys. Begge deler er bra i og for seg, men det er akkurat som jeg føler de kjemper litt om oppmerksomheten og jeg tar meg selv i å stille spørsmålet: burde en av delene vært tonet ned/fjernet?

Jeg slenger ut et forslag: Kutt i toppen slik at de grenene som stikker ned øverst til høyre forsvinner, kanskje litt mer. Lys/tåke-effekten vil beholdes. Kutt så i bunn, til like over den mørke trekanten nederst til høyre. Krusningenen og spenningen i alle elementer bevares, tror jeg, men du vinner et roligere helhetsinntrykk i bildet.

Som sagt: Bare et forslag :)

Bildet ditt er uansett noe for seg selv. Og jeg liker det også som det er :)

FF
Chris Eric B.

nydelig bilde .. hiver med på det som er sakt til dette :) ¨

virkelig fint

Vh Chris E
Knut Einar T.

Jeg er glad i vinteren, og dette bildet får fint frem den fredfulle stemningen som bare finnes om vinteren. Er kanskje tilbøyelig til å mene at ledningene kunne vært fjerna isteden for å gjøre et poeng ut av det... Er det ledninger de strekene på høyre side også?


MVH Knut Einar.
Åsmund I.

Frode: Hjertelig takk for hyggelige ord og en flott kommentar. Skal teste ut forslagene dine så fort jeg får tid. Blir sikkert ikke før jeg begynner på jobb igjen :P

Chris: Hjertelig takk. Hva hiver du deg på egentlig? Er sagt litt av hvert ;)

Knut Einar: Jeg vet du er glad i vinteren :P Ja, det er ledninger på høyre side også. har en versjon hvor de er vekk, får legge den ut så fort jeg kommer meg hjem og på nett med egen PC igjen. Takker for kommentaren.

Mvh Åsmund
Knut Einar T.

Etter litt ettertanke er jeg ikke sikker på om jeg er enig med meg selv. Jo mer jeg så på bildet ditt, jo mer irriterende ble høyspentene, og desto bedre ble poenget ditt med å ta dem med... Jeg er igrunn overrasket over hvor irriterende tre små streker kunne bli. Fint du har lagt ut en versjon som kan senke blodtrykket igjen.. Takk.
Avsluttet .

Synes dette var et virkelig delikat og lekkert bilde! fine kontraster, nydelig motiv og høyspentlinjene gjør meg ikke noe. Det er ikke mye som viser av den.
Den svake fargen i bildet tilfører mye, her er både myke og hardere innslag som er i fin balanse. Nydelig speiling og fin dybdeskarphet! Virkelig fint! Mvh Mari og godt nytt år!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu