old factory
Från en session vid en fabrik som ska rivas
Jag vill inte påverka dig, men tyck gärna något :)
Utstyr
  • Canon 5D
  • EF70-200/4,0L IS
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger880
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_293832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Behagelig og fin lyssetting. Litt slurvete PS-arbeid trekker noe ned.

-SveinO.
Jani F.

Hei Tore! Fine samstemte fargetoner og flott lyssetting. Grei positur, men kanskje ikkje det mest spennende? Ansiktsuttrykk syns eg virker skarpt og tilfører ikkje det lille ekstra etter mi meining. Mvh Jani........:)
sherzad t.

hej tore, det var et riktig bra bilde av en snygg tjej :) gillade lyssettingen.

God jul
MVH: S H E R Z A D T A H E R I
Avsluttet .

Kontrastene blir rare i forholdet mellom modellen og bakgrunnen. Kontrastene ser OK ut på henne, mens de blir veldig tamme i bakgrunnen (som forøvrig blir noe rotete, selv om den er uskarp). Synes lyset på henne ser greit ut, ansiktsuttrykket er jeg usikker på hva jeg synes om, hun ser småskeptisk ut. Jeg ser personlig ikke poenget med beltet, men det er sikkert en moteting.

Lykke til videre.
Tore N.

Tack så mycket för era kommentarer, dom har gett mig några nya idéer på hur och vad jag ska förbättra till 2008 års foto säsong.

Gott nytt år allihopa!

//Tore
Avsluttet .

Dette blir en kommentar jeg føler går mer på alle dine portretter og ikke bare dette. Et slags svar på den siste kommentaren din her. :)

Teknisk sett er det absolutt ingenting å utsette på noen av bildene du har lagt inn her, men tror du kunne tatt bildene dine til et nytt nivå ved å ikke bare ha modellens utseende i fokus, men å sette det i en sammenheng og mer aktivt bruke omgivelsene og tilbehør for å fortelle en historie. Håper ikke du ser på det som hard kritikk, men tror du kan FORTELLE mer igjennom bildene du tar. Slik jeg ser det nå, gir ingen av portrettene dine meg noe annet enn et inntrykk av at du kan håndtere kameraet ditt. Jeg vil kunne se gjennom bildene at du kjenner modellen din, det trenger ikke være godt engang, men snakk med henne! (Men ikke som på dette bildet der hun snakker tilbake mens det taes..) Og prøv å formidle ulike følelser eller historier. Et fotografi, selv om det er mote eller reklame, kan formidle så mye mer enn bare utseende, og det tror jeg du har stort potensiale for å utnytte og utvikle deg av. Prøv å uttrykk noe annet enn skjønnhet selv om det kanskje er en skjønnhet som modell, prøv deg på sinne eller melankoli, savn eller glede. Men det viktigste av alt er å få frem personlighet og særpreget til modellen. Gleder meg til å se hva du kan komme opp med, jeg har nemlig stor tro på at dette lille hoppet er hva som skal til for å gjøre deg til en fantastisk mote/portrett-fotograf!

Send gjerne svar på melding!

- Ingrid Melvær
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu