Speed
Bildet inngår i albumet Vann - ''Vann gir liv og tar form og farge fra omgivelsene''.
Med vann som medium lager jeg en serie med bilder som spenner over et stort spekter av uttrykksformer fra det ene ytterpunkt til det annet. Mange av bildene vil derfor være ''naturabstrakte / abstrakte'' og gjerne tatt ''tett på''.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF 85mm f/1.8D
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeISO 200 - RAW
  • Nei
  • AnnetStativ og støvler ;o)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan Erik E.
Bra tittel da det her går fort...Mvh JEE
Morten K.
Flott komposisjon, farge og lys i bildet. De forskjellige linjene står også godt til hverandre. Men det jeg likeer best er valget av lukkertid som gir en flott strukturog hindrer at vannet ser ut som bomullsdotter.
Kjempe bra!
Trygve K.
Takk for kommentar på mitt bilde!
Jeg ser; etter å ha klikket meg gjennom mange av dine bilder, at dette med vann i bevegelse er et favorittmotiv. Det er fascinerende med slike utsnitt som dette, og lete seg frem til en god komposisjon. Jeg lurer på om dette bildet kunne bli enda bedre dersom man gjør det litt mørkere og øker kontrasten; den abstrakte virkningene ville kanskje bli enda sterkere?

:> T
Lars B.
Takk for kritikkene Jan Erik, Morten og Trygve. Og takk for konstruktivt forslag vedr. lys og kontrast, Trygve. Jeg kunne sikkert økt kontrasten ytterligere, men lyset vil jeg ha - synes det skaper mer liv i vannet samt at steiner og vegetasjon ikke blir for mørke ;o)

Hilsen Lars
Tove H.
Kan nesten høre lyden av det fossende, brusende vannet - tittelen passer bra til dette speedbildet hvor stein og mose får en skikkelig vask! Bra komponert og med passe lukkertid. Synes farger og kontrast er passende. Dekorativt!
Hilsen Tove
Lars B.
Takk for kritikken, Tove - den setter jeg stor pris på ;o)

Hilsen Lars
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu