Jul på Borestranden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger293
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294177} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Chris J.

Dette var virkelig et stilig bilde! Men, stakkars hesten - den må ha blitt kald på tærne...

Mvh Chris
Gunn W.

Stemning, og flott natur!
Lyset er også flott , og refleksjonen i vannflaten synes jeg også det var bra at du fikk med. Jeg liker bildet veldig godt! Ha en fortsatt fin (jærsk ?) jul!
einar e.

Takk Chris og Gunn for kommentarer!
Sjøen er fortsatt ikke så fryktelig kald, antakelig 8 grader da bildet ble tatt - og hesten så ut til å like seg i bølgene. Ja, slik kan julen i Norge se ut, i hvert fall på Jæren! I dag er bølgene så store at deler av sanddynene graves ut.
hilsen Einar
Roar K.

Flott lyss. Muligens litt utbrenninger i det hvite. Ikke helt bastant på det. Fint med rytteren i silhuet.

Roar
Eirik A.

Hei :) flott bilde dette her! flott stemning fint lys, liker bilde ditt :)

Eirik
Truls L.

Nydelig bilde med fine farger og flott stemning :)

Mvh Truls
einar e.

Takk Roar, Eirik og Truls
Det er nå midt på vinteren at solnedgangen og den geografiske orienteringen av Borestranden passer best i forhold til hverandre. Når sola snart går ned lenger mot vest får vi ikke så lett den speilingen som viser på dette bildet. Fint at dere liker lys, stemning og farger!
hilsen Einar
Lars Erik H.

Vakker solnedgang. Flott med rytter til hest i bildet. Synd det ikke er mer fart på dem! Tenk deg samme bildet med en hest i gallopp! Flotte farger og reflekser.
Tone A.

Hei Einar
Eit vakkert bilde frå Borestranda kor hest og ryttar med speglinga gir fin kontrast til dei skummande bølgene. Her er sola bak mørke skyer, som ligg ganske lågt over horisonten. Likevel er lyset ganske intenst og lyst i midthorisonten, men elles varme tonar på lyset både på himmel og i speglinga som har skumtoppar på.
Forgrunnen med den skummande sjøen får fram kreftene, speglinga er så blank og med lysspel og varme orangetonar. Blikket stoppar på ryttar og hest, kor silhuettane er mørke med unntak av hjelmen som også burde ha vore mørk. Det mørke landksapet bak gir fin dybde. Einaste priket eg har er at bildet blir litt venstretungt, men bølge som trekk seg opp i høgrekanten gir litt balanse. Du er heldig som bur så nær Sele-og Borestranda.

På Vojen traff eg på naboen din John Th. Josefsen, for ein kreativ kunstnar han er!
Du har visst prøvd deg som bryllupsfotograf også, såg eg i Stavanger Aftenblad.
Takk for året som gjekk og fortset med dine vakre bilde frå området ditt, kor bølgebilda dine imponerar meg når dei er tekne i kuling og blest.
God romjulshelg frå Tone
einar e.

Tusen takk Tone! Du imponerer med fyldige og velskrevne kommentarer på vakker nynorsk. Jo, jeg er heldig. Brudeparet som var på trykk i Stavanger Aftenblad er av Siri (min yngste datter) som giftet seg med Sean fra Australia. De er virkelig glade i hverandre. Ja, Josefsen er den nærmeste naboen min. Han er ekte kunstner. Vi gikk på tegneskole samtidig for snart 40 år siden.
Jeg vil også takke for året som gikk og vil ønske deg og dine et riktig godt nytt år. Så skal jeg gjøre mitt beste for at det kommer flere bølge- og himmelbilder fra Sele!
hilsen Einar
Ann Kristin S.

Her er alt sagt. Men jeg vil også sende en hilsen om at dette var et nydelig bilde. Den dramatiske himmelen og lyset er flott og at hest og rytter var med i bildet gjorde susen.
Mvh Ann Kristin
Tove H.

Eventyrlig vakkert! Fantastisk lys og stemning!
Hilsen Tove
einar e.

Tusen takk Ann Kristin og Tove!
Vi er heldige som bor i Norge og har fire årstider som stadig kommer og går… med nye motiver og nye muligheter. Og her på kysten i sørvest har vi også en stor og høy himmel som på ny minner oss om at det er noe mer der ute. Dette blir den siste kommentaren i år 2007 fra meg - og godt nytt år til alle på foto.no
hilsen Einar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu