Visuell rapsodi
fascinerende spill av lys skygge og speiling av gamle påler i glomma, fetsund
jeg liker dette godt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-02 18:38:16
    Versjon #2
Utstyr
  • pentax optio 750z
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294545} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Jan Erik E.

Enkelt og ikke minst flott...Mvh JEE
Dan S.

liker dette,men ville ha fjernet greiene for å øke spenningen i bildet..forøvrig godt snitt og eksp. mvh Dan Sandmoen
Avsluttet .

Enig med Dan,få bort greinene:-)
Ellers meget bra:-)
Hilsen Tone!
Nely d.

Hei,
Slutter meg til Dan og Tones kommentar. Stilig men det kunne blitt enda bedre uten grenene. Nely
anne g.

hei! ja dette var virkelig særeget og et fint grafisk uttrykk. vekk med greinene sier nå jeg også! flott bilde! mvh anne
Mone K.

Flott, enkelt, uttrykk.

Er enig med kommentarene over at greinene nederst til høyre ikke burde vært der. Fint og behagelig lys.

Mone
Trygve K.

Jeg takker alle så mye for kommentarene. Jeg VET at de kvistene ikkkkke behøver å være der, er 100 % enig i det. Har bare ikke tatt meg bryderiet å retusjere dem bort. Skal nå prøve å gjøre det. Men altså jeg syns ikke de forstyrrer så mye at det ødlegger bildet, det bare er noe (litt) som liksom ber om å bli luka bort..

:-> T
Terje J.

Speiling og lys gjorde at jeg nesten tiltet litt i stolen her. Fiffig effekt. (eller er det bare sukkerabstinens etter jula...)

Synes kvistene kan være med på å sette balansen i bildet, men at de da burde være mere med. -eller evt fjernet som nevnt.

godt nyttår
TJ
Trond-Ole H.

kreativiteten lenge leve! du har stort spenn i motivene dine og kreativitet likev vi!!! likte dette bilde. helt enkelt og rent, vakkert utført.
MVH Trond-Ole
Trygve K.

Nå er kvistene luket bort, og resultatet blei som forventet et mer ''rent'' bilde. Tror kanskje at resultatet nesten blir for glatt, dessuten er det fare for at man kan ane spor av retusjeringen. Men kanskje syns jeg det blei bedre, må se det an.

:-> T
Gunnar John C.

Et usedvanlig stilig bilde, rytnisk, nesten musikalsk - jeg får assosiasjoner til notelinje, rent bokstavelig, men rytmen er der for stolpenes egen kraft.

Jeg er ikke helt enig med dem som ønsker barbering av kvistene i forgrunnen - for min del var første tanke at de gir en ypperlig, lett pikkolo-kontrast til de dumpe stokkerytmene ute i vannet. Dessuten går kvist-temaet igjen både på stolpene og den flytende stokken. Versjon #1 for meg!

Vennlig hilsen,
Gunnar
Janniche D.

Hei igjen, nei ikke ta bort greinene, de skaper mer spenning i bildet, eller er det fare for at bildet blir litt for enkelt og kaldt. Greinene skaper en inngangsvinkel og en hjelp til å forstå bildet (eller ser det veldig grafisk ut) for det er flott som det er!
Ole-Kristian T.

Veldig stilig bilde. Er det ved lensene i Fetsund? Likte lyset, speilingene og komposisjonene veldig godt!
Erik M.

Veldig pent!

Bildet ser ut som et litografi!

Liker best versjon1 av bildet, førstyrrelsene fra greinene legge til et spennende element som utfordrer hovedmotivet og dessuten er komposisjonen og retningene i bildet bedre slik.
Unni F.

Dette var jo kjempeflott!! Liker det veldig godt. Det at stokkene står tettere enn på mitt bilde gjør det bedre synes jeg. Kan ikke huske at jeg så de stokkene der. Tror jeg liker v2 best, uten de andre grenene, samtidig bryter grenene med den stramme stilen så de kan ha sin plass i bildet.
Flott speiling du har fått til her, og elementene er fint plassert i flaten. Absolutt vellykka.
Hilsen Unni
Knut R.

Denne er meget bra! Visuelt sterkt!

mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu