Utstilling # 2
Haugar, Vestfold kunstmuseum, Tønsberg
Ble litt mystisk, eller hva?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger193
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294819} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Nina C. K.

Ja, det ble litt mystisk. Og veldig fint - med det smale formatet og god balanse mellom mørkt til venstre og det lyse partiet med de fire bildene. Jeg kjenner meg faktisk godt igjen i bildet, selv om jeg aldri har vært på Vestfold kunstmuseum. Bildet ditt kunne fint ha vært en illustrasjon til dette diktet som jeg skrev etter et besøk på Rogaland Kunstmuseum i 2003:

PÅ UTSTILLING

Uventet
i et rom står du.
Friskt blod mellom veggtavler.

Jeg tør ikke gi meg til kjenne,

forvinner bak nærmeste vegg
og forlater lokalet med et
Mona Lisa-smil.

Det eneste jeg husker
er bildet av
deg.

Vennlig hilsen Nina
Bjørgulf B.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en lang og interessant kommentar, og ikke minst for diktet. Men jeg husker nok bildene bedre enn damen. Hun var imidlertid et nyttig verktøy der og da. Det var jo vel så mye for å ta bilder selv, som for å se bilder, at jeg var der :-)
Nina C. K.

Jeg har aldri før tenkt i de baner at det kan være interessant å fotografere på utstilling. Men det er jo klart at det er. Utstillingslokalene har jo som oftest en helt spesiell lyssetting, i tillegg til at innholdet på utstillingen som regel også er verd noen eksponeringer. Så fra nå av skal jeg bli flinkere til å ta med meg kamera, både ved spesielle anledninger og til hverdags. Det hendte litt for ofte i 2007 at jeg gikk glipp av gode bilder på grunn av min egen latskap. Jeg ser at du nylig har meldt deg inn i fotoklubben i Tønsberg. Det er akkurat et år siden jeg ble medlem i Sandnes Fotoklubb, hvor jeg trives veldig godt sammen med andre likesinnete. Ønsker deg et godt nytt år med mange fine fotoopplevelser.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu