''Thora Marie''
Scannet dias
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetScannet dias
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Nok et blikk som sier en hel del, litt trassig og utfordrende, men synes ikke dette er like bra som ditt forrige... Det er noe som skurrer her, uten at jeg kan sette fingeren på det. Jeg er jo overhodet ikke ekspert på portretter, eller noen andre sjangere for den saks skyld... :)

Erik
Sverre H.

Hei Svend,

Godt nytt år! En av de tingene jeg liker med fotodotno er at en hele tiden finner nye personer som tar bilder på sin spesielle måte. Har sett over en del av bildene dine og er spesielt imponert over noen av dine barne porteretter. Du viser kreativitet og personlighet i bildene dine, ikke alle får til det slik du gjør.
Dette siste er nok ikke ditt beste, men her liker jeg blikket og utrykket til Thora Marie. Jeg savner noe mer skarphet her, det ble litt for soft for meg, og skarpheten i øynene ble ikke helt nok. Vet ikke om du har softet dette i PS, men en mellom ting hadde kanskje falt bedre i smak hos meg.

Jeg har også lyst å takke deg for en flott kommentar hos meg, satte stor pris på det. Skal følge deg videre her på dotten.

Sverre.
Avsluttet .

Du har jo din særegne måte og formidle bildene dine på som etter min mening oser av entusiasme for den magien som ligger i bilder.

Tett og fint utsnitt, god kontakt med modellen, fint lys og skyggevirkning. Modellen virker stolt og selvsikker med et lite glimt i øyet. Veldig bra! Skarpheten i øynene synes jeg er bra, alt for ofte ser jeg at skarphet blir kraftig overdrevet.


TaS
Thorbjørn R.

Bra lyssetting og fin kontakt med modellen. Men jeg savner litt mer skarphet.

Mvh Thorbjørn
Svend Wiig L.

Hei dere alle!

Takker så inderlig for kommentarene!!
For meg meget konstruktive tilbakemeldinger som viser at en har forskjellig syn!

Erik: Takker for ærlige ord, selv om du ikke er ''ekspert'' på portretter!

Sverre: Takker så mye for varme ord generelt, det varmet særdeles!!

Tom Arild: Takker for anbefaling!! (Så det ikke før i dag!!!)
...og for kommentarer som jeg selv var ute etter.....

Thorbjørn: Ja, det er nå skarpet en del opp i øynene men syntes det ikke kunne gjøres mer skarpt da resten av portrettet er noe softet!

Mvh Svend

Anne Ø.

Vakkert og lyset er så fint her synes jeg.
Svært godt utsnitt, skarpheten er i mine øyne svært god.
Trengs ikke mer, dette gir en mykhet.
Liv F. D.

Hei Svend,
vakkert portrett av vakker jente. Likte det godt i sv/hv. Her har du fått øynene veldig skarpe mens resten av ansiketet ikke er helt skarpt. Jeg har heller ikke særlig greie på portretter, men jeg synes dette var fint. Likte godt lys og skygger her.
mvh
Liv '')
Espen R.

Synes dette ble bra, Svend! Veldig bra og intenst blikk, du har hatt bra kontakt med modellen her. Jeg er ikke noen ekspert på portretter, men synes også det funker med lyset her. Liker den mørke og skyggebelagte bakgrunnen, gir mye til bildet.
vh
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu