Foter
Fotavtrykk i mel.
Jeg liker følelsen av tidløshet bilet gir meg. Allikevel er jeg ikke helt fornøyd med lyset, spesielt skinnet i parketten. Dessuten tror jeg det ville vært bedre, for å få fram konseptet, med et annet undelag.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_294995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Jan O Ø.

Hei.
Et tøft motiv dette her.
Tror jeg ville beskjært det litt i toppen og i venstre side for å fjerne refleksene i gulvet. Kanskje du ikke hadde trengt så mange avtrykk heller for å få frem ditt budskap. Ellers må jeg si at dette er kreativt fra din side.
Til slutt: Jeg er glad jeg slipper å vaske dette gulvet.
Mvh Jan O.
Unni F.

Et originalt og spennende bilde synes jeg, - enig med beskjæringsforslagene, alternativt ville jeg klonet bort de litt for lyse (utbrente) områdene øverst og til venstre i bildet, og heller beskjært litt i nederkant. Men alt sånnt er en smaksak. Bildet fascinerer også fordi det på mystisk vis minner meg om en av de beste bøkene jeg har lest, - nemlig ''Enke for et år'' av John Irwing...Her forekommer bilder av føtter, og dette bildet har stor betydning for bokas innhold...
Hilsen Unni
johnny leo j.

Kreativ og god ide, enig i att det skulle vært ett annet gulv. Stjeler litt mye oppmerksomhet, og de utbrente partiene trekker blikket ut av bildet.

Prøv bildet i gråskala, jeg synes det ble helt topp. Men da bør du cloner bort det utbrente.

Spent på flere bilder fra deg.

Keep up the good work.

Mvh Johnny
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu