De dødes tjern
Utstyr
  • Canon 30d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295129} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anders M.

Hei Johan
Er dette virkelig månen? Sterke saker.
Stemningen må vel sies å være dyster(noe ihvertfall undertittelen tilsier), men stemningsfylte bilder blir man vel glad av å se på uansett.
Tror jeg ville gitt speilingen av månen/solen litt mer bilderom under.
Det blir litt trangt i bunnen. Skinnet i tjernet mot skogen balanserer bildeflaten fint og himmelen har et malerisk preg som gjør seg godt.
Et aldri så lite kutt fra venstre hadde kanskje også vært verdt et forsøk da det blir veldig ''dødt'' på den siden av bildet. Kan være jeg blir litt lurt av den mørke bakgrunnen uten en ramme som skiller det fra bildet...
Mvh_AM_

Roar K.

Jo, jeg tar assosiasjonen til Andre' Bjerkes krimhistorie og filmen med samme navn her. Litt trangt i bunnen som nevnt over her. Det er ofte lurt å legge på en avslutningslist rundt bildet. Her gror venstresiden din sammen med bakgrunnen. Lag ramme som en del av bildet i ps. Fargen velger du med den firkanten som er nederst og lengst til høyre i ps. Deretter legger du til noen piksler i Canvas size og vips kommer bildet bedre fram og dybdefølelsen øker. Legg bildet inn på fullskjerm og sort bakgrunn her. Klikk så på for grå ramme og se selv.

Roar
Odd Tore S.

Stemningen kan stemme med den fra De dødes tjern, dramatisk og dyster.
Fin speiling og himmel.
Det som trekker her slik jeg ser det, er at det er tydelig høstfarge på bladene på treet i nedre høyre hjørne. Blåstikk og resten grått er ok, men høstfarger passer liksom ikke inn i et dramatisk nattbilde. Det fikses i PS om du skulle være enig.
Tynn ramme hadde gjort at bildet ikke rant ut i bakgrunnen.
Odd Tore
Andreas S.

Hei og godt nytt foto-år!

Dette var rett og slett herlig bra. Himmelen ble helt rå med de tynne skyene sopm glir over. Speilingen i vannet og treet i forkant gjør mye. Flott!

Mvh. Andreas D.
Thorbjørn R.

Flott eksponert av slørete måne. Bildet står bra til tittelen.

Mvh Thorbjørn
Thomas M.

helt enig. akkurat passe mørkt. spennende tittel

Thomas Mørch
Lillian L.

Det er slike kvantesprang i dine bilder; fra klisjè-idyllen ''En gård på landet, velkomponerte ''Solnedgang på Stange'' til spookie ''De dødes tjern''... men jeg liker det - veldig!
Mvh LillianI.
Tove H.

Flott trolsk, dyster stemning. Tittelen kler bildet godt. Liker himmelen og speilingen godt! Kunne godt unnvært høstfargene for å oppnå mest mulig dødes-tjern-stemning.
Hilsen Tove
Espen S.

Dette var et flott bilde Johan. Må også spørre, er dette virkelig månen. Men det må det vel nesten være. Uansett et veldig stemningsfullt bilde som fungerer både i komposisjon og farger å fremgangsmåte. Svært bra. Ble insp til å ta mer bilder om natten i naturen....
Mvh Espen.
Espen S.

Dette var et flott bilde Johan. Må også spørre, er dette virkelig månen. Men det må det vel nesten være. Uansett et veldig stemningsfullt bilde som fungerer både i komposisjon og farger å fremgangsmåte. Svært bra. Ble insp til å ta mer bilder om natten i naturen....
Mvh Espen.
Ole Edvin T.

Fikk nesten frysninger på ryggen av dette bildet.

Litt skummelt - men på samme tid også ekstremt tøft!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu