Himmelfallen
Tatt i Vangsåsa ved Hamar. Funker kompen? Gir dette bildet deg noe overhodet, eller er det bare jeg som er på villspor her?
Utstyr
  • Nikon D300
  • Sigma DC EX MACRO 18-50mm f/2.8
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Hei.
Himmel er det mye av her, og mye blå himmel er det også. Så her er det den blå kalde himmelen som dominerer bilde. Hadde det vært noe spennende over det lille du ser av trærne og husene så kansje det kunne vært noe, men slik som det er nå så er du nok på vilspor Håkon. Sorry.
Håkon H.

Hei Trond!

Takk for tilbakemelding. Forstår godt hva du mener her. Som du sikkert så var jeg skeptisk til motivet selv også, men jeg mener likevel det kanskje var verdt å legge ut. Den uvanlige og noe vågale komposisjonen var noe av greia, men jeg ser at det er litt lite blikkfang og litt lite substans.

Hvordan tror du bildet hadde tatt seg ut om jeg hadde fanget samme motiv med fargespill eller heftige skyer på himmelen?

Håkon
Avsluttet .

Jeg syns komposisjonen sitter som et skudd, men i likhet med Trond savner jeg ''noe mer'' i himmelen. Ellers meget godt. Prøv igjen når himmelen ser innbydende ut ;)

Roy
Avsluttet .

Hei Håkon.
selve motivet er ok, men vent til himmelen er ordentilg hissig for og si det slik. På bilde dit her så er den litt for snill. Det virker så kalt ut at jeg nesten begynner og fryse jeg. prøv også og få husene litt klare og ikke dekk dem til med alle trærne i forgrunnen, prøv og lag litt stemning rundt bildet når du har den perfekte himmelen. Jeg vet du har teken på dette, har sett litt på bildene dine og du er godt igang Håkon. Det er fult lov og feile litt så prøv igjen her med forskjellige typer vær, kansje en skikkelig stormfull aften eller en tidelg morgen når sola er på vei opp eller ned. Her har du mangen muligheter ser du, men litt mer stemning rundt husene ville jeg valgt og ikke så lavt i forgrunnen av bildet, kansje litt mindre himmel og mere inntenst over. Lykke til Håkon!
Håkon H.

Hei Roy og Trond.

Takk for gode tilbakemeldinger.

Trond: Det var kaldt :P Takk for konstruktiv kritikk. Som sagt, liker jeg en komposisjon i nærheten av det jeg har her - det blir ikke for konvensjonelt. Men er helt enig i at en hissigere himmel hadde gjort seg. Noe jeg også kunne begitt meg ut på med dette motivet og en spennende himmel er HDR-foto. Det tror jeg kunne vært spennende.

Håkon
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu