Svartglenter i kamp
Slett ikke noe skrytebilde dette. Men forsøker å få litt meninger om det likevel. Har etter beste evne med mine poliofingre som kommer litt til kort på nøyaktig pirkearbeid forsøkt litt reredigering på dette bildet som er tatt 26.mars 2006. Jeg hadde stått utpå søppelplassen i Saligao i drøyt en time og knipset glenter i lufta, skyfri himmel og drøyt 30+. Jeg var på vei tilbake til bilen der min venn og taxidriver Patrick ventet da jeg observerte noe over meg. Fikk slengt opp kamera og fikk et skudd før det var over. Jeg tipper uskarpheten på fuglen som ligger med klørne opp skyldes delvis bevegelsesuskarpht da den kastet seg rundt for å møte angrepet.
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon 75-300 med stabilator
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt for frihånd som et slengskudd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295456} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Leif Erling A.
Hei Roar, ''skudd fra hofta'' når det gjelder fugler og andre skapninger i rask bevegelse er ikke enkelt. Men synes du likevel har fanget en situasjon her som har mye dramatikk og spenst over seg! Som du sier selv, synd at det ble noe uskarpt - og jeg tror kanskje du har brukt oppskarpingsverktøyet litt vel hardt her i etterkant. Eller har du frilagt fuglene for å få de bedre frem? Får en følelse av det også.
Roar K.
Leif Erling Aasan:
Jada, her er gjort litt av hvert og flere ganger. Selv synes jeg dette ble bedre enn det opprinelige. Som nevnt i underteksten så er det ikke noe skrytebilde, men la det rett og slett ut for å se hva andre mente. Jeg har nok gjort begge delene du nevner. Her var opprinnelig en kraftig halo foran vingene på den angripende fuglen også som jeg har fått dempet noe uten at jeg er helt fornøyd. Men som nevnt under bildet i Galleriet så har gammal mann gjort så godt han kan.
Takker så mye for kommentar.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu