Mot Gløshaugen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295476} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Thorbjørn R.

Her er det meningen vi skal tilbake til 1800-tallet går jeg ut fra. Jeg synes du lykkes bra i å få fram den rette stemningen i så måte. Men det blir litt vel mye blurring og vignettering, etter min mening. Den hvite kanten over ramma bør bort.

Mvh Thorbjørn
Eli S.

Hvis det er meningen at vi skal tilbake til 1800-tallet, tar du feil Thorbjørn. Gløshaugen/NTH ble bygget rundt 1905.

Brit: Fin stemning i alle fall. Liker bildet ditt. :-)

Ha ei fin fotohelg.
Vh Eli
Brit M.

Takk for kommentarer, dere to!
Thorbjørn: Jeg har nok ikke gjort noe for å fremme 1800-tallsstemingen her. Bildet er tatt med et Holga, dermed får man både blurring og vignettering med på kjøpet. Man tukler ikke med et Holgabilde :-), ingenting er mekka på. Enig med deg mht den hvite linja.
Eli: Hyggelig at du liker bildet, god fotohelg til deg også i stormen.

Brit
Torild H.

Spørs kva ein meiner med...tukle...!...

Er jo lov til eitkvart grep då og, men å gjera noko med vignetteringa og uskarpheten rundt kantane er meiningslaus, då er det betre å bruka eit anna kamera...men dette veit du jo, Brit!

Fekk og litt gammel-bilete kjensle her, veldig fint motiv/vinkel, i tilfelle det skulle vera noko og pirka er det vel på grensa at elva tek litt stor del av biletflata? På ei anna side er det godt å slepppa å sjå ein båt og....!...
Tykkje spira i horisontlinja er så fine! Prøvde og med grå babkgrunn og biletet trer fram på ein anna måte, eller kva tykkjer du?

Torild
Brit M.

Takk for kommentar, Torild! Med tukle mener jeg fjerne vignettering f.eks. Jeg syns sjarmen med Holgabilder er mange av disse ''feilene'' mang reparerer på vanlige bilder. Mulig elva tar for stor plass, men jeg ville ha med slyngene, og den er jo så bred som dette. Så når jeg sto på Bybrua, ble det jo sånn :-)
Jeg får ikke til ¨å skifte bakgrunn jeg.

Brit
Liv F. D.

Hei Brit.
Her har du fått til et kjempefint bilde i gammel stil. Likte det veldig godt. Jeg synes det passet godt med uskarp kant rundt.
mvh
Liv '')
Brit M.

Takk for positiv kommentar, Liv! Glad du likte det :-)

Brit
Andre V.

Knall bilde og du bruker et knall kamera. Jeg er storm forelsket i mitt Holga fortsatt etter et to års forrhold til hverandre. Gleder meg til å se mer av holga bildene dine

Mvh André
Brit M.

Hei André, og takk for kommentar! Får se om jeg legger ut noe mer etterhvert.

Brit :-)
Andre V.

Jo forresten. Ta vekk den hvite kanten øverst så blir det enda bedre:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu