Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger450
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295564} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Leif Erling A.
La akkurat ut et par bilder selv, kunne ikke unngå å legge merke til dette som jeg syntes du hadde vært veldig heldig med. Muligens kunne du hatt litt mer kontrast i bildet (særlig fjellene bak kan virke litt blasse), men det blir synsing. Stemningen er bra her uansett!
Chr. G.
Med de tydelige formene steinene utgjør synes jeg slappe kontraster fungerer her. Fin skildring av kysten, særlig steinen i forgrunnen omgitt av ''gass''. Legg gjerne på en tynn ramme.
frank ove v.
Flott bilde! Fil bevegelsessløring. Den runde steinen i forgrunnen er prikken over i-en.
Fredrik E.
Er også blandt de som liker dette bildet. Her har du truffet godt med både det ene og det andre. Dybde, possisjonering, skarphet og overlapping...lekent utført. Sløreffekten gir et dust særpreg, og liker midtstilling av steinen i front. kontrasten mellom den runde steinen og de spisse fjellene liker jeg også godt.

Derimot himmelen byr på lite, og et kutt i toppen ned mot fjellkjeden tror jeg bare hadde innbydd til et mer spennende format og mer fokus på de andre spennende detaljene du har i bildet ditt.

Fredrik
Tor Olav O.
Veldig fasinerende forgrunn og litt kjedelig bakgrunn. Enig i kapping ned mot toppen av fjellet. mvh Tor Olav
Avsluttet .
Eventuelt kan du forsterke kontrastene på himmelen.
Geir B.
En veldig fin komposisjon med den runde, varme granittsteien som flott blikkfang mot fjellene i bakgrunnen.

Himmelen klarer du helt sikkert å få mer ut av - men her er det først og fremst plasseringen av billedelementene jeg fallt for :-)

mvh
Geir
Aina s.
Enig ang noe kutting av himmel. Nydelig bilde. For meg kunne dette fungert også uten fjellene, men de gir en fin kontrast.
Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu