lekser
Pike som leser lekser på en benk i Udaipur, Inida, mens moren jobber aktivt i en turistby for å selge suvernier til turistene. Da jeg stoppet opp for å ta bilde av jenten, var det en stolt mor som ba datteren sin om å titte opp fra bøkene. Den lokale guiden fortalte i samme slengen at barna der kun får tre års utdannelse av myndighetene, om de er heldige.Jeg har ikke gjort mye med bildet. kun lagt på litt kontrast. Full tele.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295577} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Mari G.

Jeg så på dette bildet tidligere i dag da jeg så gjennom alle bildene her på dotten og synes det var noe med det, var bare ikke helt sikker på hva. Etter å ha tenkt på det siden da vet jeg fortsatt ikke hva det er med bildet men synes helt klart det fortjener en kommentar. Bildet i seg selv er helt greit, men det er noe med blikket til jenta her. Jeg tror bildet kunne blitt sterkere dersom du croper det veldig slik at vi vare ser jentas ansikt og dermed får mer fokus på blikket hennes. Kan jo hende jeg tar feil, men hadde iallefall vært morro å se dersom du har en høyoppløslig versjon og prøver :)

Mari
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu