Naust i kveldssol
Tatt for flere år tilbake med et enkelt digitalkamera. Fantastisk vær og lys den sommeren der opp. Tatt i bil med vindu som støtte.
Utstyr
  • Nikon E5700
  • -
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/182s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ivan H.
Hei,

Litt for lite format på bildet du har lagt ut, blir litt vanskelig å kommentere.

Men lyset er fint her, liker også utsnitt. Kanskje jeg ville hatt litt mer luft over fjelltoppene.
Kanskje ikke så mye vits i å kommentere instillinger siden dette er et gammelt bilde, men en høyere blenderverdi hadde nok gjort skarpheten bedre.

Hilsen
Ivan Holmedal
John B.
Hei
Har vel en mistanke om at dette motivet er noe uskarpt og grumsete, og at det er derfor du velger et så lite format...
Når det er sagt, så er jo det veldig dumt, for dette ser ut til å være et kjempebilde med de fleste indigrenser som skal til for å være et blinkskudd.
Har mange ganger vært forba...og sint etter at jeg har prøvd å scanne inn mine beste lysbilder fra ''gamle dager'', og det viser seg at masse detaljer og kvalitet har gått tapt...
John B.
Leif Erling A.
Hei John og Ivan, takk for kritikkene! Formatet er nok helt tilfeldig blitt såpass lite - har lagt inn noen bilder tidligere som jeg har syntes har vært for store (må scrolle for å se hele bildet - ihvertfall på min skjerm). Derfor (litt for?) lite dette her. Som sagt tatt med et enkelt digitalkamera i juli 2003, mest som en test jeg la det ut.
Sissel N.
Herlig stemning! Jeg har hatt samme problem, men fikk hjelp til å endre noen innstillinger på skjermen, og nå er det mulig å se hele bilder.
Gunnar John C.
Dette fredelige aftenlandskapet tror jeg du har fotografert på nordsiden av Austvågøy, mellom Laukvik og Delp; vi ser over mot Vesterålen. Jeg sitter selv her med mitt eget bilde av de samme sjøhusene, og det samme gjerdet, tatt ca 50 meter nedover veien i retning Laukvik en midnattssolstime i juni 2006.

En nydelig stemning, synes jeg, på en plass med særpreg. Selvom bildet er lite av format så synes jeg komposisjonen er veldig fin, med gjerdet og de røde blomstene i forgrunnen. Fantastiske blomsterenger der utmot havet, når det ikke er nyslått som på ditt bilde. Nordlandsfarver. Vakkert bilde.

Vennlig hilsen,
Gunnar
Tove H.
Liker komposisjon, lys, farger og - ikke minst stemning! Fredelig og vakkert.
Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu