Vintertoner
Bildet inngår i albumet humor -
Utstyr
  • nikon d 200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295611} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ann Kristin S.

Har akkurat sittet på nett og lett etter et bra brukt piano. Skal investere i et nytt brukt.... Ga opp det prosjektet for de var så dyre og bladde litt på foto.no istedenfor. Da så jeg bildet ditt og lo litt for meg sjøl; kanskje dette var i min prisklasse?
Men jeg tror vel kanskje at dette blir et for stort restaureringsprosjekt før mine Bach-noter kan tas frem.
Stakkars dette pianoet forresten, det ser ganske oppgitt ut. Det hadde ikke likt at du satte bildet under HUMOR-kategorien tror jeg. Dette pianoet har nok spilt sin avskjedssang.
Men bra bilde var det!
Mvh Ann Kristin
frank ove v.

Blir nok ingen vårtoner i dette pianoet nei. Lykke til forresten Ann Kristin i leiting etter et noe bedre piano for deg selv.
Trygve K.

Du verden, så artig; litt av et motiv å komme over! Her syns jeg det er gjort det beste ut av motivet, med et slikt tett utsnitt og en enkel komposisjon. Kort sagt: flott!

:> T
Unni F.

Et bilde med både humor og melankoli. Tror dette pianoet spiller et reqviem...en dødsmesse for seg selv. Ga mange tanker dette.
Godt sett. Bildet kunne vært brukt i mange sammenhenger som handler om forfall, aldring, avskjed.
Hilsen Unni
Lene E.

Godt nyttår!
Dette bildet traff meg midt i magen... Jeg ser ikke humoren her; for meg er det selve bildet på min sorg over mitt flotte, antikke piano som jeg måtte kvitte meg med :( Jeg synes jeg kan kjenne følelsen av tangentene belagt med ekte elfenben. Ulydene av sliten mekanikk og sprukket klangbunn ligger som et naturlig bakteppe til Griegs ''ensomme vandrer''... Kronisk ustemt, men tilgitt pga dets fine sjel... Sukk... OK - saklig nå: Jeg synes lyset setter mye av stemninga. Det ser ut til å skumre, og det passer bra. Fargene er litt mørke og hele bildet er rett og slett dystert. Men å - så flott! Takk.

Mvh. LeneE :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu