øyne
Fy og fysj...snakk om å bli satt øynene i.
Utstyr
  • canon 400d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kurt T. P.

Vanvittig . . . ! KULT!!!
Jon K. L.

Grøss og gru:) Fristes til å tro at det er en manipulering, men du har jo lagt det under kategori Dyr.. I så fall hva slags kattedyr er det som er uten hår? :))

''Jeg bare lurær''.

Jon K.
lars eliot j.

Jeg går stille og rolig i en bakgate, plutslig hører jeg en lyd, vender blikket til siden
og................ Hei hei Lars Eliot :o
Trond T.

hehe er d mulig, blir skremt bare å se på d, kult
Kristoffer L.

Det var et rimelig intenst blikk - og mindre sprøtt blir det ikke av at øynene har forskjellig farge. Det ser ut som om den mener alvor.

Er dette en nakenkatt? I så fall - katter er ikke de enkleste portrettobjektene, i alle fall om jeg skal dømme etter min egen vanlige huskatt. Får du en ny mulighet, vil jeg anbefale at du prøver deg på et litt større utsnitt, slik at du unngår å kutte øynene ytterst. Et annet tips er å bruke en mindre blenderåpning, f.eks. f/11, f/16 eller f/22. Da vil skarphetsdybden innover i bildet bli større, og du vil kunne få både nesen og øynene skarpe. Om du prøver deg fram i forskjellig belysning vil du også kunne oppnå et bra spill mellom lys og skygge, og kanskje enda mer drama i uttrykket. :-)

- Kristoffer

Avsluttet .

Jeg tror jeg har tatt beina på nakken, hvis jeg hadde sett meg over skuldrene......
Utrolig bilde.
Mvh
Eva
Anette G.

Takker og bukker for hyggelige og konstruktive kommentarer. Bildet er ikke manipulert og jepp...det er en nakenkatt. Men han var snill og dette blikket var det bare flaks at jeg fanget. Skulle gjerne fått forberedt meg bedre på det for da hadde jeg fått med hele øynene, men slik ble det ei. Uskarpheten rundt derimot, var planlagt.Ville det ha vært like skummelt om alt rundt også var skarpt? Men tar imot gode tips og håper den snart kommer på besøk igjen.
John Anders S.

Skummelt blikk ja hehe så ut som en alien
Dag I.

Dette var stilig. Dette kaller vi ''Stygg aua'' på min dialekt. Hadde ikke likt å møte denne krabaten ansikt til ansikt.

Bra jobba Anette!

Mvh
Dag
Kristoffer L.

Ja, jeg håper det kommer flere bilder av denne karen etterhvert, for dette må en vel kunne si er en katt med fotografisk potensiale. :-)

Når det gjelder skarphet og uskarphet, er de - akkurat som komposisjon og belysning - relative størrelser. Det er ikke i seg selv noe poeng i å etterstrebe stor skarphetsdybde. Som oftest vil det være kombinasjonen av faktorer som skaper stemningen vi vil formidle. Uansett hvor stor skarphetsdybde du bruker, har jeg tro på at det lar seg gjøre å få til enda skumlere bilder av denne katten. Da vil nok lyset - og fordelingen av lys og skygge - være viktigere enn spørsmålet om stor eller liten skarphetsdybde. :-)

- Kristoffer
Elisabeth Strøm B.

Et grønt og et blått blikk og du føler deg ganske avkledd hehehe..
Supert Anette - her har du fanget noe vanvittig ålreit altså...
Gleder meg til oppfølginga...
Elisabeth;
Jani F.

Eg våger nesten ikkje sjå på det i det heile... denne karen her gjev meg ein skikkelig ekkel følelse! Men du har i alle fall oppnådd sterke reaksjoner;) Mvh Jani
Robert V.

Tror Dotten må opprette ny kategori; Udyr... Denne karen ville jeg ikke hatt i hus. Kan vi få han i helfigur?
Avsluttet .

Helt fantastiske øyne. Råtøfft bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu