Rain
Umanipulert digitalt fotografi
Er glad i dette bildet, som er et av de første bildene jeg tok av mennesker på trikken, selv om jeg ikke tar bilde av dem direkte, men deres refleksjoner i vinduene. Det er kanskje litt vel mørkt dette bildet, da det var helsvart ute (vinder ettermiddag)
Bildet inngår i albumet Urban Reflections - Definisjon av refleksjoner, hentet fra Wikipedia:
Betenkninger, betraktninger, ettertanker, funderinger, gjennomtenkinger, gjenspeilinger, meditasjoner, overveielser, omtanke, spekulasjon, spekulasjoner, synsmåter, tanker, vise tilbake på…
Utstyr
  • Casio
  • 23.7 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295719} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trygve K.

Dette er et bilde helt etter min smak. Her har du virkelig fanget en stemning som avspeiler en urban virkelighet, det flyktige og mange kryssende overlappende tilfeldgheter i form og bevegelse. Tross den noe kaotiske blandinga som det må være, så er det linjer og elementer som holder komposisjonen ''på plass''

:> T
Kristoffer L.

Ahh... dette har jeg sansen for!

For det første - jeg synes ikke at bildet er for mørkt. Tvert i mot - her går det tone- og uttrykksmessige språket hånd i hånd, i en beretning om storbyens dystrere sider.

Dypere sett beretter bildet om disse menneskenes ferd gjennom sine liv. Kanskje er de ikke engang klar over alle de kakofoniske fragmentene av inntrykk og refleksjoner som kastes på dem, der de sitter innadvendt i egne tanker, eller fordypet i et lydspor på MP3-spilleren.

Scenen du har fanget her, gir meg forresten også assosiasjoner til atmosfæren i sci-fi-klassikeren Blade Runner.

Virkelig bra!

- Kristoffer
Janniche D.

Tusen takk begge to for hyggelige og konstruktive kommentarer. Det er fantastisk å kunne møte og snakke med to andre gode og spennende fotografer! Lenge leve Foto.no! :)

ps Kristoffer takk for nytt ord til vokabularet. Kakafoni... godt ord! :)
Avsluttet .

Et innholdsrikt, godt kunstverk jeg ble sittende å betrakte en stund. Inneholder store mengder informasjon, uten å bli rotete. Spennende å stadig oppdage nye detaljer og elementer i bildet. Velbalansert, og fargetonene sitter som et skudd. Meget bra!


Roy
Håkon H.

Hei!

Jeg liker disse bildene dine. Du har en egenskap som får slike bilder meningsbærende og godt komponert. De fleste slike bilder jeg har sett, har bare blitt rotete og ille.

Godt jobba!

Håkon
Avsluttet .

Dette er utvilsomt det beste av bildene dine, knallbra rett og slett...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu