Greiner
Liker kontrasten mellom greinene og lysspillet i bladverket. Dessuten liker jeg det grafiske uttrykket jeg synes de mørke grenene skaper.
Bildet inngår i albumet Trær/grafikk - Jeg har alltid vært fasinert av trær. Vi finner dem overalt. Alene, i klynge eller som en skog. Ved siden av et tre kan vi føle oss små. Eller beskyttet. Trær kan fremskape mange estetiske uttrykk. I denne serien vil jeg formidle noen slike uttrykk.
Utstyr
  • Canon 350D
  • Sigma 17-70 mm
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeDigital ISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger353
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295859} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Trygve K.

veldig god komposisjon dette, liker dette enkle og stramme uttrykket! Et godt eksempel på hvor godt motiv trær kan være. Glad for å se dette!

:> T
Avsluttet .

Nydelig farger og flott flettverk:-)
Hilsen Tone!
anders s.

flott bilde dette her
likte godt innramminga av bildet med et tre på hver side.
et bittelite minus må være at du ikke fikk isolert hele bilde med løv.
tenker da på nede til høyre,men det er bare småpirk.

mvh anders
Ole-Kristian T.

Takk til dere tre som har kommentert bildet, ser poenget ditt Anders, kunne sikkert ''jukset'' litt der med litt kloning.
Espen R.

Hei Ole Kristian
Et flott bilde, hvor jeg liker spesielt godt lyset som slipper gjennom løvet. Enig med Anders om nede i hjørnet, men kunne sikkert bare croppa litt trangere, så hadde det blitt greiit. Uansett et meget severdig bilde.
vh
Espen
Tove H.

Vakkert lysspill i løvverket. Greinene danner et dekorativt mønster. Stemningsfullt og fint!
:-) Tove
Thorbjørn R.

Flott eksponert av trærne som danner et dekorativt mønster mot bladverket.

Mvh Thorbjørn
Aina s.

Pent med fint lys, som allerede nevnt. Tror jeg ville ha kuttet i nerkant litt under greina til høyre, istedet for evt kloning av blader. Jeg synes bildet fungerer bedre uten denne nedre delen, men er usikker, og dette er jo smak og behag. Mvh Aina
Ole-Kristian T.

Takk til Espen, Tove, Thorbjørn og Aina for hyggelige kommentarer. Setter stor pris på det :)
Jon K. L.

Artig vinkel, flott lys og fine linjer i grenene. Liker også at trærne her virker som en ''ramme'' for bildet - ihvertfall på sidene.

Jon K.
Kai Roger L.

Likte dette bildet godt. Ser liksom at grenene med sine flotte grønne løv strekker seg mot lyset. En behagelig ro over bildet.
Andreas S.

Hei

Er veldig enig i din egen beskrivelse, flott med det grønne lysspillet mot de sorte grenene. Blir en silhuetteffekt av det hele. I tillegg blir det svarte en fin naturlig ramme på resten!

Mvh. Andreas D.
Avsluttet .

God kveld

Flott bruk av bildeflaten,liker lyset som kommer igjenom bladene.Nydelig grønnfarge.Liker godt stammene som lager en slaks ramme.

MVH
TGM
Ole-Kristian T.

Var veldig usikker på dette bildet, hyggelig med så mange kommentarer. Takk til dere siste fire for hyggelige kommentarer. Setter stor pris på det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu