Døden er en del av livet
Dette bildet laget jeg i anledningen til en fotokonkuransen , døden er en del av livet...
Selv er jeg ganske fornøyd... jeg ser nå i ettertid at det er noe her og der som jeg kunne ha gjort anerledes, men alt i alt er jeg fornøyd..
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-07 13:02:01
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295914} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Helge B.

Virker litt unaturlig at redskapet hun skjærte seg med er i hånden som ble skjært?
Om det hvite er en portal hun skal stige inn i av noe slag, kan det være en idé å gjøre slik at den ikke skinner igjennom henne, selv om hun er gjennomsiktig?

Ellers virker fyren overraskende lite sjokkert ut i forhold til situasjonen :P
Lise Merethe D.

Jeg legger ved en komentar selv jeg.... på mitt eget bilde.

Grunnen til at han ikke er særlig sjokkert over situvasjonen ligger i tittelen på bildet.... at døden er en del av livet... og jeg valgte å få frem noe av budskapet på denne måten...

Så har vi den kniven i hånden som hun (meg selv som ligger der... pappa tok bildet) er fordi jeg har ''kuttet'' over den andre hånden også, men det kom visst ikke frem....

Tove H.

Jeg liker veldig godt ideen din! Men jeg synes likevel at mannen skulle hatt et annet ansiktsuttrykk - han ser så lite deltakende ut! Kniven er nevnt...ser litt rart ut. Ideen med å gjøre henne gjennomskinnelig vendt mot det hvite lyset er god. Håper du jobber videre med ideen og tar flere bilder innen dette spennende temaet.
Tove
Aina s.

Siden både kniv, kutting og fyren ikke er helt på plass, hva med å etterlate kun damen og lyset? (Fjerne de to på steinen) Kunne vært fint tror jeg. Likte henne og lyset over vannet..
Mvh Aina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu