Husøya
Bildet er altså tatt i kvellinga av Husøya utafor Senja.
Utstyr
  • Canon 300D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296279} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Espen R.

Hei
Vakkert på Senja, og også på Husøya. Pent sommerlig lys på bildet. Noe overeksponert himmel. Kanskje litt lite bilde du har lagt ut.
vh
Espen
Gunnar Bjørn O.

Dette bildet har absolutt kvaliteter. Det spesielle lyset skaper kontur rundt øya. De gamle nasjonalromantiske malerne malte sånne lysfenomener i fjellheimen. På litt avstand får man litt maleri-effekt av dette bildet syns jeg. Himmelen er ''skjør'' og sommerlig, fuglene er også heldig. På nært hold er husene på øya kanskje ikke verdens peneste, men viser jo at dette er foto og ikke manipulert. Er vannlinja litt skakk tro? Lurer og på om det kunne vært med mer på sidene så det ble breddemotiv? NB, er ikke ekspert, så dette er synsing..

GBO
Aina s.

Kjempefint lys! Jeg tror heller jeg ville hatt litt mer av vannflata foran og kuttet det ene huset til høyre (eller begge?), slik at det ble et høyde motiv. Men jeg er heller ikke ekspert...
Mvh Aina
Ivar S.

Bingo, dette er ein fulltreffar. Lys og fuggel løftar dette opp til høg kvalitet.
Inger-Johanne A.

Synes også dett er en fulltreffer. Stemningen i bildet er til å ta og føle på.

Mvh Inger-Johanne
Kristine H.

Takk for det - Husøya er kjempe flott, og med rette lyset er det magisk! Dere har kanskje sett serien på TV2, Da damene dro?

Mvh, Kristine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu