Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger303
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_296342} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tove H.
Her var det mange morsomme detaljer og flott situasjonskomikk - iallefall synes jeg bildet er festlig! Komposisjonen er flott og bildet kler s/h.
:-) Tove
Erik J.
Jeg opplever en god del fin humor i denne turistbeskrivelsen. Igjen treffsikkert og godt sett!
Espen R.
Morsomt bilde Stig Børre. Liker måten du har valgt å presentere dette på, formatet er passende, og behagelige, rene toner i bildet. Klarer ikke å se noe jeg ville gjort annerledes.

Espen R
Svend Wiig L.
Hei Stig Børre!

Dette kunne godt passet fint inn under tema humor!

Hva i all verden gjør han under parasollen og for en stilling!
De kan da umulig tenkt seg å sette seg der!!?
Sollyset virker heller ikke så skremmende at en trenger parasoll!?
Hva i all verden fikler hun med?! Ett eller annet er det, kanskje sender en tekstmelding til .....barna at ''vi har det alle tiders. Nå skal vi sette oss ved stranden og kooooose oss''......Hmmmmm!

Artig sett og tatt!

Mvh Svend
Avsluttet .
Ga meg øyeblikkelig assosiasjoner til Robert Capas klassiske og superkjente strand/parasoll-bilde av Pablo Picasso. En vesentlig forskjell er at dette ser ut til å være tatt med tele, mens hans bilder ble tatt på kloss hold med svak vidvinkel. Det gjør at jeg synes dette mangler mye av den nærheten til motivet og kontakten som et opptak tettere på ville skapt. Mitt syn på saken har nok også noe med min generelle skepsis til bilder av mennesker tatt med tele. Synes på et vis at bilder av mennesker oftest tjener på å gå tettere på. Men en artig situasjon.
Per Einar G.
He, he, godt sett.
Intet kritikkverdig fra denne kanten.

Per E.
S. N.
Hehe, morsom situasjon. Deler generelt TN sine betrakninger om bilder av mennesker med tele - selv om jeg gjør det selv iblant - men ettersom folkene her er såplass anonyme og det er situasjonen, ikke personene i seg selv, som er fokus, synes jeg det er uproblematisk. Silje
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger.
Svend: Joda. Mannen fikk omsider plantet parasollen og de satt seg ned. Noe som ikke kommer med her er at i bakant befinner det seg 100vis av solsenger og parasoller til utleie. En krone her og en krone der... :-)

Tommy: Jeg er nok mest komfortabel i ''snikskytter-rollen''. Har ikke pågangsmotet til å trenge meg på ukjente mennesker med en vidvinkel. At det ville gitt bildet mere liv er utvilsomt. :-)

En fordel med denne løsningen er at individene er helt anonymiserte og at bildet kan publiseres uten tillatelse. Det er noe jeg tenker på generelt når jeg fotograferer.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu