birthmark
Utstyr
  • Profesjonelt kamera med masse fps,
  • original superobjektiv XL
  • Brennvidde∞mm
  • Blender-
  • Lukker1/∞s
  • Nei
  • Annetoriginal kamerastropp, bare profesjonelt utstyr for proffe bilder
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1323
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Amund Blix A.
Ja, det virkelig ingen tvil om at dette bildet aldri kunne ha blitt tatt uten XL-objekivet, du leker jo ikke fotograf heller! Hallo!


Som alltid et flott bilde, men webformatet yter det lite rettferdighet, det så jeg jo når jeg fikk se bildene dine på utstillingen.

Den tittelen og dèt bildet ville nok vekke interesse hos enhver psykolog også, har du det bra Erlend? ;-) (humor, for de som ikke skjønner smilefjes på nett)


Mvh
Amund


Erlend M.
hehe.. freudig du ;)
Øyvind A.
Veldig bra. Det rører ved noe i meg.
Dette er min favoritt fra utstillingen, det gjorde veldig inntrykk i det store formatet. Faktisk ville jeg gjerne kjøpt et eks til stueveggen. Men jeg ble nedstemt hjemme dessverre. :o(
Ø.
Stig Børre E.
Er bildet manipulert? ;-)
En herlig fantasiverden du har skapt. Imponerende arbeide, som sikkert ikke kommer helt til sin rett i dette formatet.

StigB
Susanne S.
Jeg ble så fengslet av dette bildet. Sitter bare og ser på det mens jeg undrer meg om hvordan i alle dager de menneskene kommer opp fra jorden. Med ett tar virkeligheten meg igjen, jeg skjønner at jeg ser på et fotografi..

Fengslende vakkert.
Carsten A.
Et bilde fra en strålende serie av bilder, hvor en sprudlende fantasi fører frem til en enestående billedskaping.

Fint presentert her, men som ØA mener også jeg at dette gjør et betydelig mer kraftfullt inntrykk i det utstillingsformatet noen av oss har vært så heldige å se.

Tekniske data er det ellers redegjort for på en forbilledlig måte.

MVH CA



Erik J.
Fantastisk! Jeg burde ha sett utstillingen.
Ivar B.
Hei!

En utstilling som virkelig har gått meg hus forbi, og som jeg gjerne skulle ha sett. Har vært inne på sidene dine og kom ut derfra med en stor dose inspirasjon. Det er jo milevis fra det jeg selv holder på med, men det tiltaler meg. Du skaper magi og eventyr og man bringes inn i en ukjent og spennende verden, så også i dette bildet. Skulle gjerne sett dette i stor kopi. Meget bra laget. Mvh Ivar.
Espen A. I.
Utrolig herlig! Fantastisk stemning, fantasi og magi!

mvh Espen
Avsluttet .
Fantastisk godt laget. Et mesterverk til inspirasjon.

TaS
Janniche D.
Dette bildet fanget meg virkelig. Jeg kan ikke tro at jeg ikke har hørt om utstillingen din! Hvor var den, når? Kan bildene ses ''live'' noe sted nå?
Per Harald O.
Liker det jeg ser! En kilde til inspirasjon!
Per Olav V. T.
Imponerende... du har mange interessante bilder. Jeg kunne godt tenkt meg å se dette i sitt rette format.
Per Olav
Erlend M.
Utstillingen var på Galleri Frie Kunster i Oslo. http://erlendmork.com/other/friekunster2007/photo1.shtml Nå kan de kun sees ''live'' etter avtale i Sarpsborg. Men flere utstillinger kommer...

Takker for kommentarer! Bra det faller i smak da..
Arne S.
I likhet med Øyvind var dette favoritten på utstillingen. Kanskje litt urettferdig å utnevne en favoritt, da alle bildene og ikke minst helheten var av særdeles høy kvalitet. Jeg har ventet lenge på bildene dine 'live'. Og jeg ble ikke skuffet, for å si det pent. Å betrakte bilder i stort format, på egnet papir, er en helt annen opplevelse enn å se en knøtteversjon som denne.

Dette bildet appelerer til urkraften. Mennesket smelter sammen med naturen og har en aktualitet i seg. Kroppsbevegelsene avslører en lidelseshistorie. Et bilde jeg vurderer å kjøpe.

Et aldri så lite skråblikk til slutt. Jeg var ikke helt fortrolig med rammene, glasset og dobbeltpassepartouet. I mine øyne passer uttrykket i bildene i røffere rammer uten glass. Men fortsatt Mørk. Noen av bildene, blant annet dette, tror jeg ville fungert bedre uten passepartout. Det er selvsagt ikke fasit på dette, og mange vil nok mene at utstillingen var optimalt presentert. Slik skal det være.
Fredrik E.
kunstnerisk utført, dystert og detaljrikt.
Back to the roots :)

Fredrik
Erlend M.
Arne: Glass er det ikke godt å bli fortrolig med, selv om man kan bli kvitt en del av refleksjonene med riktig belysning. (relativt opplyste hvite vegger på galleriet var ikke optimalt... :( ) Jeg irriterer meg over dette selv. Jeg holder derfor på å eksperimentere med printing på matt papir for deretter å gi det noen lag med lakk for å slippe glasset. Men det må tåle tid og støvtørking, og ikke minst se bra ut.. Og (de største) rammene mine er jo riktig fine ;-)
Hans Jacob H.
Riktig et spennende landskap i beste ''Ringenes Herre'' stil, og dette motivet kan man gjøre mange tanker om. Skremmende, melankolsk og surrealistisk.
De to figurene i forkant har glimrende positur og fin plassering med tanke på dybde og dynamikk i bildflaten.
Av bildene dine hittil, som jo holder jevnt over høyt nivå, er nok dette noe av det beste. (har dessverre ikke fått med meg utstillingen).
Henning Notland S.
Et av de beste bildene jeg har sett, til tross for at det er alt for Goth for min smak.
Særdeles bra bilde.

Gratulerer med flott utstyrspark...
Stine J.
Mesterlig utført som vanlig. Du har både fantasi og evner til å fremstille din egen dystre eventyrverden. Synd jeg gikk glipp av utstillingen din. :)

mvh Stine
Tove H.
Fascinerende, spennende ''skapelsesbilde'', må være selveste urkraften, dette! Utrolig eventyrverden du har skapt her. Jeg er mektig imponert!
Hilsen Tove
Per Einar G.
Imponerende og inspirerende, jeg fikk heller ikke sett denne utstillingen og håper den kommer til Bergen?
Jeg liker godt hvordan bildet vekker følelser om oppstandelse, reinkarnasjon, skapelse og liv. Det at du har utelatt hoder er en genistrek for ikke å skape identitet.
Samtidig virker det også litt skremmende.

Jeg finner ikke noe kritikkverdig, eneste er noe som kansje ser ut som et våpenskjold/skjold oppe i høyre billedkant....mulig jeg er helt ute, men det var noe som skurret litt der, selv om det er vanskelig å se utav dette bildet.
Jeg må sjekke hjemmesiden din!

Veldig bra!

Mvh

Per E.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu