Vinterelvimpresjonisme
Bildet inngår i albumet Speil, speil i vannet der . . . - (Fritt etter Brødrene Grimm)
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297417} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
ingebjørg fyrileiv g.
Hei. Ja, dette var litt fint. Jeg liker drivet i vannet godt, og blåtonene er meget lekre. Mønstrene i vannet er også fascinerende, og du har en bra kontrast til is og snø. Men jeg ville ha kuttet bort bergkvasten. Ok, det er mer enn litt fint..!

vh ingebjørg
tommy l.
Hei. Her blir jeg dratt med. Fint bilde med fine blåtoner, ville ikke kuttet noe.


MvhTL
Avsluttet .
Hei,

Enig med Tommy ;-) God fart i bildet...Kult (kalt) dette.

Mvh

Wilko
Kjell Sigurd S.
Vanskelig å lage noe originalt ut av et såpass gjennomfotografert motiv. Bildet er fint og har en passendre driv over seg, uten å stå ut. Liker gjentagende former. Er ikke helt sikker men tror forslaget om et utsnitt uten steinen kan ha noe for seg. Fine toner i bildet.

Kjell S
Steinulf L.
Velbrukt motiv, men vellykket behandluing. Helt sikkert rom for flere utsnitt.
ingeborg w.
Hm, kan jeg gjette hvor det er fra... Jeg prøvde meg på noen slike men synes ikke det ble noe særlig. Her har du fått fram lengre og tydeligere linjer på en måte. Jeg ville tiltet bildet litt for å illudere mer fall. Lukkertid? Sikkert for lang for meg som ikke har stativ.
Espen A. I.
Dette var da pent og pyntelig. Som vanlig gjør vannet seg lekkert ved lange lukkertiden, her derimot blir det nesten litt stålaktig noe som er svært positivt. Snøen kunne du både kuttet vekk eller ha med. Synes det er like greit å ha med snøen som et slags synspunkt.

mvh Espen
Jan O Ø.
Hei.
Skikkelig ''fart'' i dette bildet.
Det jeg liker best med det, er de svarte, blå og hvite fargene i strømmen. Snøen og isen øverst til venstre kunne jeg godt vært foruten.
Mvh Jan O.
Ann F.
Takk for kommentarer og meninger.
Synes det er like greit å ha med litt sne i bakkant, linjene står seg ikke helt selv, synes jeg, trenger det forankringspunktet. Og da tar jeg med både stein og is med det samme.

Ingeborg: du har rett, jeg stod vel ca. 10 meter nedenfor der du tråkka gjennom. Lukkertid ca. 0,5 sek.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu