Solnedgang over Stillehavet ved Acapulco, Mexico
Solnedgangsbilde på strand med fugler.
Pent men ikke spesiellt originalt
Bildet inngår i albumet Mexico - Bilder fra en reise til Mexico i årsskiftet 2007-2008
Utstyr
  • D200
  • Nikkor 18-200mm
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt, flaks at fuglene fløy inn i bildet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297468} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Aina s.

Nydelig komposisjon og bilde. Kan bli mer spennende med en runde i photoshop. Vet ikke helt hva jeg ville gjort med det, men kanskje fått frem mer kontraster mellom mørke og lyse partier? Synes kanskje det kan virke litt ''flatt'', men samtidig harmonerer jo fargene slik det er.
Mvh Aina
Jørgen J.

Lekkert foto, fine farger og fin komposisjon med fuglene, liker lyset som speiler seg i vannet, men rett opp horisonten, det er viktig at den er helt vannrett
Marita D. J.

Jeg syns det var litt originalt, jeg... Det syns at du har et godt fugletekke, he he. Hvordan får du dem til å fly så synkront over solen?????
:) Hehe.
Gunnar M.

Takk for kommentarer. Horisonten skal jeg rette opp. Fuglene fløy faktisk rett inn til rett tid. Jeg tok bilder med maks hastighet på D200 og her klaffet det. Bildene før og etter viser de på vei inn og ut av sysnsfeltet.

Jeg vet ikke hvilken art fugler dette er, det er mulig at noen eksperter kan hjelpe? Om dagen holder de seg stort sett i små grupper og stuper etter fisk i dønningene. Ved solnedgang ses de ofte i grupper i lav flukt langs stranden.
Henriette E.

Synes også at dette bildet var veldig fint.
Godt fanget!

Henriette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu