Stavanger 2008 - Knelerens ansikt
Kjempeinsektet Helios II på vandring fra Byterminalen til plassen foran Kongsgård skole. Kjempeinsektets vandring er hentet fra sagnet om den greske solguden Helios.
Bildet inngår i albumet Stavanger europeisk kulturhovedstad 2008 - Stavanger2008. Stavanger-regionen hadde status som europeisk kulturhovedstad i 2008.
Hans Majestet Kong Harald åpnet det europeiske kulturhovedstadsåret 2008 lørdag 12. januar. Så inntok minst 60 000 mennesker Stavangers gater for å se en gigantisk parade med over 2000 deltagere fra alle kommunene i Rogaland, med show og forestillinger og fyrverkeri, etterfulgt av konserter på ti av byens scener.
Under visjonen Open Port ble over 1100 store og små arrangement gjennomført i løpet av året. Rundt 2 millioner fikk med seg noe av det som sto på programmet.
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ3 LUMIX
  • -
  • Brennvidde79mm
  • Blenderf/1.4
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger254
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
John B.
Hei Nina
Slettes ikke verst dette her. Kansje litt for utbrent i øynene, men her gjør det forsåvidt ikke så mye...
John B.
Avsluttet .
Dette syns jeg du har greid bra.
Jeg var også inne,men det var vanskelig å få gode bilder pga.alle folka.
Liker at du har fått med utrykket i ansiktet,syns fargene er fine og støyen må en bare leve med det lyset som var på dette tidspunktet.
Kjempebra:-)
Hilsen Tone!
Nina C. K.
Hei John og Tone. Takk for kommentarer. Dette er et av de få bildene fra paraden som jeg er noenlunde fornøyd med selv. Som du sier, Tone, så var det dårlige siktforhold på grunn av alle barna som satt på skuldrene til foreldrene, og vi hele tiden blir skubbet hit og dit. Men moro var det. Og ikke minst - en uforglemmelig opplevelse.
Nils B.
Dette er ikke dårlig Nina. Bra med detaljer tross mørket og de krevende fargene. Men skulle jeg kikke på noe er det at det mangler ref til Stavanger. Slik bildet fremstår her må/bør det har en forklarende tekst. Det kunne jo vært tatt hvor som helst. Likevell stå på og ikke tenk på alle mill som skal benyttes i inneværende år. Det hadde blitt mye fotoutstyr av den summen.
mvh Nils
Nina C. K.
Hei Nils, og godt nyttår! Takk for nyttig kommentar fra deg, som jeg er helt enig i. Da jeg la ut bildet bare med tittelen, men løsrevet fra sin sammenheng, ble det nokså intetsigende. Nå har jeg rettet opp tittelen slik at den henspeiler direkte på Stavanger 2008, og i tillegg har jeg lagt inn forklarende tekst til selve bildet. Jeg kommer til å jobbe videre med denne serien og legge inn mer info etter hvert som jeg finner mer stoff.
Tove H.
Dette synes jeg ble bra, Nina! Sikkert vanskelige fotoforhold på alle vis. Du kan være fornøyd med dette!
Hilsen Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu