Hvem tramper..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297537} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Stig Børre E.
Stilig perspektiv. Etterbehandlingen er litt ''alternativ'' denne gangen også ser jeg :-) Nå faller den i smak. Hadde noen trampet på broen kunne bildet blitt enda bedre. Uansett - dramatisk og flott.

StigB
Espen A. I.
Knallstilig å ta bilde av brua der ifra, får et skikkelig wowperspektiv. Liker den dramatiske himmelen - og ja- det hadde vært bra om noen virkelig trampet på brua.

mvh Espen
anders s.
dette er et bilde jeg kommer i eventyrstemning av,og det hadde jeg fått uten tittelen også:-)
flott stemning og herlige skyformasjoner
s/hv passet veldig bra her
mvh anders
Ivar B.
Ja hvem er det som tramper? Du skulle tatt med deg en geitebukk eller tre så hadde eventyret vært fullkomment. Komposisjon og perspektiv er velfungerende og godt. Røffheten i uttrykk gjør det egnet for ilustrasjon av en eventyrbok. Du kan jo ringe å høre med Asbjørnsen og Moe :-) Mvh Ivar.
Odd Tore S.
Den trampende er usynlig og heldigvis vektløs, for her kan det vel være lokale svakhetspunkter i konstruksjonen.
Bra vinkling på dette, typisk trollperspektiv. Spenstig himmel og komp, utsnittet er kanskje litt trangt i høyre side og i bunnen, i fall det kunne vært mulig å gi mer høyde til brua.
Det ser ut til å være et scan av en original i farger, litt matt gråhet i fjellet som jeg ofte opplever når jeg gjør slikt. Eller har det andre årsaker?
Odd Tore
Christer Hoel O.
Flott bilde av en spenstig konstruksjon. Perspektivet og komposisjonen er med og understreker følelsen av dramatikk. Etterbehandlingen faller også i smak hos meg.

Mvh Christer
Erik J.
Takk for tilbakemeldinger. Etterbehandlingen som berømmes er egentlig svært beskjeden, mht skyene er det nærmere en ''forbehandling'' i form av rødt filter på 24mmeteren. Odd Tore er nemlig på sporet, dette er et analogt opptag, riktignok originalt svart hvitt på PlusX. Forøvrig har brua ramlet ned, så jeg får nok ikke flere sjanser til å lure noen opp på den....
Fred S.
Flott standpunkt du har valgt, det gjør den noe vaklevorne brua kanske så spenstig. Egentlig ser den ut som om selv en ørliten geitekilling ville ha fått den til å rase i hop,
Granskogen og den massive skyen rett over brua kompletterer eventyrstemningen

vh fred
Ketil K.
Flott perspektiv i dette bildet, der både skyene, broen og åsene langs elven bidrar. I det hele tatt er du god på å få frem dynamikken i dine motiver! Ikke helt enig med meg selv i om bildet trenger en runde i Neat Image, men tror jeg faller ned på at det hadde vært fint for gjengivelsen av himmelen og skyene. Støyen er nettopp av det slaget Neat Image fjerner elegant.

Se ellers svar under mitt bilde nr. 356503.
Avsluttet .
Synes det var en utrolig spesiel stemning på bildet.
Minner meg litt om når mamma fortalte meg eventyr om troll, når jeg var veldig liten :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu