Landskapet pyntes med renhet i det en snøbyge stilt og lett driver inn over skogen. Se det gjerne i fullskjerm.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-17 12:09:19
    Versjon #2
Utstyr
  • nikon D200
  • Nikon 80-200/2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger765
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297657} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Ivan H.
Hei Ivar,

Har du vært ute med tegnestiftene her? :)
Etter min mening setter snøen et malerisk/tegnet preg på bildet.
Liker det jeg ser, trollsk, dystert og lyst samtidig.

Du er flink til å skape dybde i bildene dine.

Fint!

Hilsen
Ivan Holmedal
Erik J.
Kanskje ikke et av de mest oppsiktsvekkende motiver, men fanget med en varhet, skjørhet og dushet i nyanser som jeg absolutt har sansen for! På min skjerm framstår v1 med de klart beste kvaliteter i så måte.
Avsluttet .
På min mørke skjerm på jobb gikk jeg for v1, men på en lys MAC hjemme blir det helt klart v2.
Utrolig flott malerisk resultat av et, som nevnt, kanskje lite oppsiktsvekkende motiv i seg selv. Digger den duse og diffuse effekten snøen gir her, blir nesten litt abstrakt... I like! :)

Erik
anders s.
halvabstrakt og flott bilde
dette er sånn en har lyst til å ha på veggen
treet nede til høyre og oppe til venstre hever bildet mange hakk
likte dette godt
mvh anders
Avsluttet .
Dette ble rene eventyret.
Minner meg om bildene fra diverse eventyrbøker da jeg var liten,kan ikke ta igjen hvilke,men mine første tanker var eventyr da jeg så bildet.
Ser nesten noen små tusser og troll titte fram innimellom alt lyngen og trærne her.
Liker dette godt.
Hilsen Tone!
Knut Børge S.
Hei Ivar!

Med en gang jeg så bildet vandret tankene mot noe kunstnerisk, noe abstrakt som kan finnes på en moderne vegg. Meget flott utført, med spesiell trollsk stemnig, nesten så jeg venter på å se to gule øyne stirre på meg fra mørket.

mvh KBS
tommy l.
Hei. Drømmende og trolsk. Fin dybde og særegenhet, lang holdbarhetsdato!!


Mvh TL
Cato R.
Ahh Kittelsen formoder jeg:)

Sikkert det Werenskiold sa til Kittelsen da de møttes:)

Dette var veldig bra og er faktisk et bilde som gjør meg til en veldig ( unnskyld patriotismen) stolt nordmann. Dette minner meg om alle de gode bildene jeg fikk i hodet av å lese Asbjørnsen og Moe med bilder Laget av Theodor Severin på omslaget. Dette er et bilde jeg virkelig studerer for å se om jeg finner trollet eller askeladden:)

Utrolig bra, jeg liker versjon 2 best men versjon 1 er også knall. Det kommer helt sikkert an på skjermen.

Mvh

Cato
Odd Tore S.
Annerledes, holdes oppe av de tydelige trærne.
Jeg vil tro at dette gjorde seg enda bedre før du komprimerte til dotten-format, siden det har så mange detaljer som egentlig ser litt skjematiske ut her. Eller er det villet fra din side?
Odd Tore
Ivar B.
Takk for kommentarer! Gledelig at også andre får litt mystikk og eventyr ut av dette.

Cato: takker for anbefaling! Morro og hyggelig!

Odd Tore: Dette er nok den typen bilder som ikke tåler å presses ned i foto.no format, så det skjematiske er ikke villet, men tvunget:-)

Takk alle samme! Mvh ivar.
Fred S.
Steintøft, bokstavelig talt, og det hele virker av en eller annen forunderlig grunn tredimensjonalt (eller skal jeg nøye meg med to...) Er det snøen som skaper effekten, eller har du gjort noe hokus pokus i PS ?

vh fred
Ivar B.
Hei Fred! Takk for hyggelig komentar. Det er ikke gjort noe hokus pokus i PS her. Komposisjonen med diagonallinjen mellom trærne i toppen og treet i bunn bidrar nok til romfølelsen, men holder man over nedre del, så har bildet fotsatt god romfølelse. Snøen bidrar nok en god del i dette tilfellet ja. Mvh Ivar
ingebjørg fyrileiv g.
Dette ble skikkelig spennende! Snøbygen er veldig godt utnyttet, og jeg liker fargene som kommer fram gjennom snøen. De er veldig godt tonet, og gløden i mosen er god. -Om mose kan gløde da.. Trærne anes så vidt, og det gir mer spenning samt at det er bra for komposisjon og balanse. Jeg trenger ikke mørkere mellomtoner her. Trolsk ala Kittelsen..

vh ingebjørg
Arvid M.
Hei Ivar!
Dette var verkelig eit flott bilde! Lika snøbyga i kontrast med småskogen og trea bak. Fin dybde i bilde og veldig bra sett motiv i så mykje krattskog.
Helsing Arvid
Espen A. I.
Dette bildet fortjener bedre enn foto.no presentasjon, grunnen er fordi det komprimeres så kraftig at det hele blir en grøt. Sikkert fint, men jeg ser det ikke så godt som jeg kanskje burde.

mvh Espen
Svend Wiig L.
Hei Ivar!

Et godt utført arbeid! Et motiv som i utgangspunktet ikke er så spennende, skaper du en mystikk ved godt teknisk arbeid!
Snøværet er med på å få frem dette!
Den gule ''flekken'' gjør mye i bildet og trenger ikke noe annet kontrastfyllt i forgrunnen!
Har du lagt på litt ekstra korn her?

Mvh Svend
Liv F. D.
God morgen Ivar.
Dette var et fint trollsk bilde. Likte godt snøværet som kom så fint frem foran vegetasjonen. Begge versjonene var fine, men jeg likte kanskje best #1.
mvh
Liv '')
Ivar B.
Takk for komentarer alle sammen!

Arvid: Ser du hvor det er ? Du var der du også :-) På vei inn i Kikedalen.

Espen Andre: Jo da, det er klart at foto.no- formatet ikke yter dette rettferdighet.

Svend: Ikke lagt på noe ekstra korn her.

Takk alle sammen! Mvh Ivar.

Stig Børre E.
Spennende bilde Ivar. Veldig fin effekt fra snødrevet og en god grunnkomposisjon. Høy kvalitet som vanlig fra den kanten :-)

StigB
Per Olav V. T.
Blir straks bedre når en klikker seg inn og får det opp på skjermen enn det lille bildet på oversikten. Kan nok komme frem mange gode assosiasjoner i et større mer rettferdig format. Behagelig turstemning kan jeg tenke meg.
Per Olav
Edmund M.
Hei! Jeg kommenterer bildet uten å ha lest noen av de andre kommentarene. Den gule mosen/laven nede til høyre og trærne oppe til venstre konkretiserer dette naturmotivet, som ved første øyekast ser abstrakt ut. Elegant gjort! Samtidig skaper disse elementene en fin diagonal som gir den nødvendige dybden. Snøen lager en grov kornstruktur som gir bildet et preg av tidløshet. Stemningen er til å ta og føle på. De aller fleste gode naturbilder tas når været ikke er på sitt beste.

Mvh. Edmund


Øyvind A.
Har vært innom 2-3 ganger, måtte la det modne litt.
Joda, det er noe ved dette. Utvilsomt. Bra naturskildring der landskapet nesten blir borte i snødrevet. Men likevel, jeg synes det blir litt vel ''grautete''. Jeg regner med at det vil framstå bedre i en større presentasjon.
Ø.
Kristin S.
Dette var spennende Ivar. Hærlig stemning. Bildet kommer best fram i full skjerm.
Kunne godt hatt dette på veggen i stort format jeg:)

Mvh Kristin
Thorbjørn R.
Her har du fått noe positivt ut av en situasjon hvor mange bare ville puttet kamera tilbake i sekken. Det blir en nærmest grafisk effekt, som kler motivet godt og som skaper en fin stemning i bildet.

Mvh Thorbjørn
Ketil K.
Kanskje ikke så spennede motiv, men du får det nesten til å se ut som en tegning. V#1 uten for mye kontraster for min del.
Terje H.
Et utrolig fint snøværbilde. Abstrakt, med fin mønstereffekt. Tenker litt på den japanske fotografen Shinzo Maeda.
Avsluttet .
Jag älskar att fotografera i sådant här väder - det blir så grafiskt. Spännande bild med känsla. Riktigt bra det här. En bild man kan se på länge, länge... Gillar version 1 bäst.

Mvh
Malin
Avsluttet .
Det blir jo fin fotokunst av sånt.
Flott!

Mvh
arve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu