En dag på kontoret
Min hund Luna liggende i korridoren utenfor mitt kontor. Hilser på passerende kolleger eller tar en tur inn til dem for å si hei. En sosial hund som liker seg ''på jobb''. Brukte ikke blits.
Bakgrunnen er rotete men samtidig viser den at dette tross alt er et kontor. Brukte stor blender for å gi uskarp bakgrunn.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-18 18:38:25
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2008-01-18 18:45:43
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Canon 40d
  • Canon EF 85mm 1,8
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297751} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Ann Kristin S.

Det ser ut som at Luna har en avslappende arbeidsplass. Hun ser ganske tilfreds ut der hun følger med på omgivelsene.
Varmt bilde, skarpt der det burde være skarpt. Fint å ta bilde uten blits når det er lys nok.
Jeg likte det kjempegodt.
Mvh Ann Kristin
Per T.

Hyggelig at du likte bildet og tusen takk for kommentaren, Ann Kristin. Luna har en ganske bedagelig tilværelse på kontoret, og trives veldig godt :) Hun har litt kontroll over omgivelsene og ser til at alt er som det skal være. Og innimellom tar hun en tur innom enkelte kolleger hun vet det er ekstra populært at hun besøker. Jo mer oppmerksomhet - jo bedre :)
Mvh Per
Gjermund H.

Herlig bilde av en flott hund. Bildet gir meg en deilig, rolig følelse...
Olav Ø.

Har golden sjøl og kjenner igjen den ustressa posituren. Blitz er fryktelig oppskrytt. Du får et mye varmere og mjukere lys uten. Du kunne kanskje justere fargene litt, da det er litt vel mye gult. Ellers bra bilde. Riktig vurdering og bruke stor blenderåpning, slik at dybdeskarpheten blir mindre. Synes det er greit at miljøet kommer litt fram, da det som du sier, er tatt på kontoret og det skal komme fram.
Avsluttet .

Nydelig hund. Og øynene er skarpe. Det er viktig på slike bilder.
Mvh
Eva
Per T.

Tusen takk til alle som har kommentert bildet. Det er veldig hyggelig med tilbakemeldinger, også med meldinger om hva som kan forbedres.
Olav: Takk for godt innspill om fargene. Jeg er enig med deg i at det kanskje ble vel kraftige farger. Versjon 2 er en justering i hvitbalansen. I versjon 3 har jeg justert ned fargemetningen noe, men har beholdt innstillingene for hvitbalansen som i versjon 1. Synes selv at versjon 3 blir den beste. Mvh Per
anders s.

den ser ut til å ha et bedageligt liv
blir nesten litt trøtt av å se på dette bildet:-)
mvh anders
camilla g.

Flott bilde av nydelig hund :)
Jon K. L.

Herlig positur av en godslig hund. Den gir inntrykk av å være av rolig karakter slik at man nærmest kan gå helt inntil den uten at den reagerer. Fin fokus på øyne og snute, som er viktig på bilder som dette. Hvis jeg skulle sette fingeren på noe, måtte det være den mørke stolen i bakgrunnen. Denne ville jeg enten ha klonet vekk eller kutte bildet i underkanten av denne.

Jon K.
Kjell G.

Vakker hund og fint bilde. Det hadde ikke gjort noe om stolen i bakgrunnen hadde forsvunnet. Bra med så lav kameravinkel. V3 for meg.

mvh kjellg
siv anita p.

dette bilde av hunden din luna likte jeg veldig godt.....det er en slik god ro over hele bilde, du ser virkelig at hunden slapper av godt! Som er typisk for golden også(har en selv)

og at øyene kom frem veldig klart er kjempeflott!!!
flott bilde:-D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu