metal
synes det ble stilig.
Utstyr
  • Canon EOS 20D
  • EFS 17-85 mm
  • Blenderf/10
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297830} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ivar G.

Heftig!
Gjorde seg flott i det lyset. Litt dumt at gitaren er helt borti høyrekanten.
Arne L.

Beklager Cecilie, men dette blir litt for ''poserende'' for at det skal fungere - slik jeg ser det. Om en slik positur oppstår i ''kampens hete'' på en scene eller i en klubb som følge av trøkket i musikken vil bilde formidle det. Her blir det litt for kunstig og krampaktig synes jeg. Det er greit nok å forsøke å få inn slike bevegelser i studio, men det krever enormt mye forberedelser og innlevelse.
Bildekomposisjon og utførelse ellers er fin.. bare litt synd at jeg ikke helt tror på budskapet.
Arne :-)
Cecilie C.

Takk for tilbakemeldinger, begge to, setter veldig pris på det!
Er enig om gitaren i høyrekanten der ja..

Forstår hva du mener Arne. Jeg er ikke så trent til å se sånt enda, men ser det når du nevner det. Det stemmer også med hvordan fotograferingen foregikk. Var ikke den største energien. Det var ikke et av hovedmotivene i fotograferingen, og ble tatt litt på sparket. Var ikke det jeg brukte mest tid krefter på, men ser nå at det burde vært det, for å få det troverdig. Burde vært enten eller, troverdighet er viktig. Skal huske på det i fremtiden! Takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu