En arm under
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma 10-20mm F4-5.6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trygve K.

Dette syns jeg, er et veldig godt bilde. Så enkelt og så god komposisjon. Og det har en lavmælt, nøktern og sterk symbolikk om livet og døden...

:> T
Yngvar L.

Synes dette bildet er et flott bilde, det forteller liksom at vinteren ikke bare er vakker, men også full av farer.
Ivar S.

Dette vart fint - uvanleg og vakkert!
Janniche D.

Hei Frank, dette er et veldig vakkert bilde, merkelig egentlig at der er så vemodig og symbolsk... komposisjonen slo meg med en gang og jeg måtte ta en nærmere titt på bildet! Du bør nesten utforske dette tema etc videre den kan godt gjøre seg i en større serie!
Frank A.

Tusen takk for hyggelige kommentarer alle fire! :-) Hele situasjonen var en merkelig opplevelse. Skal tenke på det du sier om en serie Janniche. God ide for det bildet symboliserer noe som jeg er opptatt av. Harmoni i naturens gang på tross av groteske utslag. Vakkert mange ganger på tross av at det er tragisk.

Hilsen FrankA
Ann T.

Jeg synes at dette var veldig vakkert. Nydelige blå toner og fine detaljer på dette halvdruknet bjørke tre. Litt melankolsk stemning ved situasjonen du viser oss. Veldig bra bilde.
Mvh. Ann
Tor Erik P.

Meget bra! Tillater meg å tolke det som et bilde på hvilke små tilfeldigheter som skiller mellom ulike skjebner.
Vakre blåtoner, nydelige linjer og flott komposisjon.
Anne Gro H.

Måtte virkelig studere dette for å forstå hvordan det egentlig var. Er det ett stort tre eller bare en liten gren? Er det speilbilde eller ett tre/gren til under isen? Tøft! Ett sånn bilde man gjerne kunne hatt på veggen:) Rent og enkelt, samtidig mystisk:)
Avsluttet .

Du har maNge gode bilder og dette er jo absolutt ett av dem. Nydelig symbolikk. Samtidig litt trist. Enkelt og rent og flotte toner i dette.
Severdig.
kjetil j.

Hei Frank
Det meste er sagt,,nudelig,,,:)
Mvh
Kjetil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu