Når du bekymrer deg,
bruker du opp dagens krefter uten å løse morgendagens problemer.
Karsten Isachsen
Bildet inngår i albumet I min hage -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-19 15:56:57
    Versjon #2
Utstyr
  • Pentax K10D
  • Macro 100mm f2,8
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/180s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger222
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_297948} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tove H.

Stilig komposisjon og flotte farger. Så først ut som et papegøyenebb, men ser jo det fargerike bladet med hull i og dråpen. Ikke sant? Underlig bilde - det ser jo ut som et øye i bladet. Morsomt å studere.
:-) Tove
Wenche J.

Hallo i natten Tove.
Det er riktig. Det er et blad med huller og med vanndråper. Jeg ble så fasinert av lyset som på en ellere annen måte er ''fanget'' inne i bladet og at det prøve å komme ut gjennom vanndråpene.......does it make sense? ler:):):)
Mvh Wenche










Roar K.

Herlig macro igjen fra deg. Men jeg skal pirke litt: Jeg ville hatt litt mer luft oppe så det hadde blitt litt mer avstand mellom bladet og hjørnet. Muligheten er jo også å kutte lenger inn, men jeg synes ikke det er noen god løsning hvis du har en orginal med mer luft over. Dessuten med den bakgrunnen du har her kan du jo bare legge til litt i canvas size og hente inn fargen fra bakgrunnen så den blir lik hvilket kanskje er den enkleste løsningen.

Et spennende bilde. Det er bare så dumt enkelte ganger at ikke alt kan bli skarpt i macro. Noe blir alltid litt ute av fokus rett og slett for at slik er det bare. Dette hadde blitt enda bedre hvis det hadde vært mulig. Men misforstå meg ikke - flott bilde som det er.

Roar
Wenche J.

Roar, hallo i natten til deg og. Takk for utfyldende kommentar. Bare fint at du ''pirker''. Det er det jeg lærer av. Skal prøve ut forslaget ditt og kommer tilbake med ny versjon så snart jeg kan. Det du nevner med skarpheten frusterer meg mer enn du aner, men prøver og tenke som deg:..........slik er det bare:):):)
Mvh Wenche
Sigurd L.

Jeg synes makrobildene dine er kjempeflotte :) Jeg er enig i at dette hadde vært enda bedre med mer luft oppe.

Når du har et motiv som ikke løper sin vei kan du jo bruke stativ og blende ned for å øke dybdeskarpheten.
Liv F. D.

Hei Wenche.
Atter et flott makrobilde fra deg i fine farger og flott skarphet. Likte det.
mvh
Liv '')
Jani F.

Hei Wenche! Eit artig motiv du har fanga:) Eg syns at ''denne karen her ser både litt bekymra og kanskje ein smule forundra ut...'' Holet som for meg blir eit auga, dråpen som ser ut som ein open munn og selvfølgelig den litt forkjøla nasetippen;) Liker både farger og mønstre her, men kunne tenkt meg å sett ''nasetippen'' bøye seg enda lenger ned mot venstre hjørne.
Liker det:) Mvh Jani
Avsluttet .

Herlig bildefra deg igjen Wenche:-)
Morsom detalj og godt sett.
Hilsen Tone!
Thorbjørn R.

Et fint motiv presentert på en bra måte. Jeg synes egentlig utsnittet i v1 fungerer helt fint. Du kunne kanskje kostet på deg en litt mindre blender for større dybdeskarphet.

Mvh Thorbjørn
Wenche J.

Tusen takk alle sammen for flotte og konstruktive kommentarer som både oppmuntrer og stimulerer.
Roar og Sigurd, versjon 2 er lagt ut med mer luft oppe og
Jani, nesetippen er blitt bøyd litt ned i venstre hjørne etter din fargerike kommentar og ditt forslag:):):)
Helt enig vedr. mindre blender og økt dybdeskarphet. Blir fort for ivrig noen ganger og glemmer. Takk for at dere minner meg på det. Lettere å huske neste gang.
Mvh Wenche
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu