Trygve min
Liten små skitten gutt med et underlig blikk.. er han lei av å bli tatt bilde av hele tida tro? Vil gjerne ha tips om hvordan ta bedre portrettbilder av barn!
Syns han har så spennende blikk på dette bildet, sier så mye. Så selv om han er småskitten rundt munnen, så er det nå sånn han er.
Utstyr
  • Nikon d40
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298066} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Ole-Kristian T.

Nydelig gutt du har, men jeg ville faktisk tørket bort skitten da jeg synes det tar for mye oppmerksomhet i negativ forstand. Det hadde vært annerledes om han hadde sittet i sandkassa med sand rundt munnen, da hadde det vært en mening i det. Bruk tid, gjerne mens han er opptatt av noe annet enn fotograferingen, da vil du kunne få fram et enda mer spennende uttrykk enn her.
Kari B.

Takk for kommentar! Kommer alltid på at jeg skal vaske han ETTER at jeg har tatt bilder, og når jeg har gjort det... ja så er jammen ungen skitten før jeg har snudd meg tilbake igjen! Men en dag! da kommer det nok til å klaffe! ( får rydde unna alt spiselig først..)
johnny leo j.

Synes det var ett fint utrykk, synes ikke skitten nødvendigvis bør bort. Det kommer jo an på hvilket uttrykk du vil ha. Litt skitt gir jo litt røver/ramp uttrykk..

Viktig er att du må fokusere på øynene, øynene må være skarpe. Gjør ikke så mye att det andre er litt uskarpt hvis øynene er skarpe. uskarphet kan selvfølgelig brukes som effekt, det finnes egentlig ikke noen regler, men de fleste bilder gjør seg med skarpe øyne..

Knips ivei og se på andre portrett bilder av barn, finn noen du synes er fine og prøv å få til slike..

Bildet var veldig fint i svart/hvitt.

Mvh Johnny
Kari B.

Takk for kommentar Johnny!

Blir alltid litt usikker når det gjelder å ta bilder av ungene mine, skal jeg ''stæsje'' dem til, eller la dem være som de er i øyeblikket. Ønsker jo å fange dem opp sånn som de ER, ikke sånn som de burde vært kanskje.. Eneste er vel bare å knipse i vei, i alle slags situasjoner, så fanger jeg nok opp essensen tilslutt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu