Brugata too
Bildet er tatt i Storgata med Brugata bak meg i det bussen stopper.
Jeg liker dette bildet :) men lurer på om det kanskje vises best i 100x133 cm som det er -og kanskje alltid bør ses?
Bildet inngår i albumet Urban Reflections - Definisjon av refleksjoner, hentet fra Wikipedia:
Betenkninger, betraktninger, ettertanker, funderinger, gjennomtenkinger, gjenspeilinger, meditasjoner, overveielser, omtanke, spekulasjon, spekulasjoner, synsmåter, tanker, vise tilbake på…
Utstyr
  • Casio
  • 23.7 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298271} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Trygve K.

Hei Janniche! Joda, jeg skjønte dette var en av dine bilder, lett å kjenne igjen. Det er bra det. Mange fascinerende elementer som både gjør bildet innholdsrikt/magisk og det er gjentagelser av elementer som holder det sammen og skaper helhet. Kanskje det kunne vært litt mørkere, og/eller litt mer kontrast?

:> T
Frank A.

Hei Janniche. Du tar flotte bilder. Nok et bilde som føyer seg fint inn i serien din. Liker lagene de skaper. Kaoset og den ordnede forvirringen og alle objektene dette representerer. Tror nesten det er den eneste måten å fortelle hvordan en storby er. Var nedom og hilste på mor og far din i dag og så på bildene dine. Kjempeflotte!! Utstillingen din er herved anbefalt til alle som bor i eller i nærheten av Oslo! Du vet ikke hvordan storbyen er før du har sett dem.

Hilsen FrankA
leif b.

Har sett igjennom din serie av - Gatefotografi.Spennende og se hvordan du har klart og fange opp det travle og hektiske bymiljöet. Og hvordan du på en fiffig måte fanger opp
forskjellige elementer ved og stå med ryggen til (?) og titter gjennom sökeren i flere vinduer samtidligt. Herlig og kreativt.
lb
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu