Lavtrykk i anmarsj.
Utstyr
  • Canon Rebel XT (EOS 350D)
  • Sigma 17-70mm, f2.8-4.5 DC Macro Canon
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/800s
  • FilmtypeISO 100, Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_298630} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Håvard S.

Heisann!

Er det månen eller sola som bryter igjennom her?
Komposisjonen er ikke nyskapende men fungerer godt likevel.
Synes imidlertid sola/månen og det sterke lyset på skyene rundt den tiltrekker seg for mye oppmerksomhet. Her kunne du kanskje ha valgt et lavere kamerastandpunkt slik at det sterke lyset lå mer bak taket på løa.
Det tror jeg hadde satt litt ekstra spiss på det hele.
Nå ble det mye kritikk, men håper du får noe konstruktivt ut av det:)
Flott utsnitt og dybde.

Mvh. HåvardS
Yngve Sem P.

Takk for fyldig kommentar, Håvard ! Kritikk kan jeg ikke få nok av, så sant det er konstruktivt, som her fra deg.
Jeg prøvde her å skape et inntrykk av at godværet snart var forbi, at skyene og tåka var i ferd med å kvele sollyset (bildet er tatt ved 11-tida på formiddagen). Derfor valgte jeg dette kamerastandpunktet, og jeg ble sånn passe komfortabel med det utbrente feltet på himmelen.
Men det var det største ankepunktet mitt ved bildet, og din kritikk bekrefter jo at det ikke var helt uten grunn. Takk skal du ha !
Thorbjørn R.

Det utbrente området er nok litt uheldig, men ellers er dette fint, synes jeg. Himmelen er dekorativ og hytten i forgrunnen skaper bra dybde. Tåken i skogen er også et pluss.

Mvh Thorbjørn
Aina s.

Jeg synes dette var nydelig, både fargene og komposisjonen. Kan være enig i det med utbrendt parti, men la ikke merke til det før det ble nevnt.

Mvh Aina
Anette L.

Hei!
Får en forlatt følelse ved dette huset, lilte SH fargetonen. Føles ut som det skal komme en person frem fra huset.. God komp:)
Enig med den utbrente flekken som kan stjele litt oppmerksomhet.

Mvh Anette:)
Liv F. D.

Hei Yngve.
Dette var et stilig bilde med dramatiske uværskyer. Likte godt det skjeve, gamle huset. Fine gråtoner og godt lys. Likte det.
mvh
Liv '')
Andreas S.

Hei!

Et godt komponert bilde med meget god dybdeskarphet. Liker skyene som kommer sigende innover i bildet. Et lite tips her kan være å justere tonenivået for både høylys og skygger, slik at du fikk dempet noe av det kraftige lyset der hvor solen nesten bryter gjennom (Shadow/Highlights i Photoshop om du bruker det).

Mvh. Andreas D.
Fred S.

Fine, mørke toner i hytta, trerekken i bakgrunnen er et godt markert og visuelt spennende skille mellom snølagt mark og himmel, og sistnevnte (himmelen)er vakker, med skyer som skaper mye liv. Synd med det utbrente området; ''an eyesore'' som det heter på nynorsk

vh fred
Ole-Kristian T.

Spennende lys til en enkel og god komposisjon. Bra :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu